Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

mam klika nieaktywnych wpisów, jednak wchodząc w panel w "nieaktywne" nie pojawiają mi się żadne strony ani błędy :/ W bazie danych wchodzę do tabeli otwarty_wpisy ale przycisk "przeglądaj" mam nieaktywny. Ktoś ma jakiś pomysł jak to uruchomić? Oraz jak skonfigurować katalog by był wymagamy link zwrotny?

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Odrobinę mi brak zakładki kontakt :)

Mogłoby być w zakładkach kontakt z administracją po <klik> pojawia się po środku formularz POST php

kurcze mailto jest do pupa spamy itp

ma ktoś lekarstwo na to?

-----------------------

second question :)

kto może mi podpowiedzieć dla czemu (to celowe) ta kiłata przeglądarka IE wali jedno pod drugim a FF ma wszystko ok ??

Kurde ja zgłupiałem a wpisy mam ok :)

Zarabiaj na swojej stronie WWW!

Kliknij tutaj

A tak może wyglądać Twój katalog za drobne pifffko- zawsze najnowsza wersja OtwartyMini Chrome by D4rk5ide

Zakup modyfikację skryptu w wersji "Chrome"

https://allegro.pl/listing/user.php?us_id=148122

Witam

Przy dodawaniu strony wywala mi błąd Fatal error: Call to undefined function repair_adder() in /home/public_html/otwarty_disp/op.php on line 427

W op.php jest wszystko w porządku prawa pozmieniałem.

W konfiguracji testowałem wszystkie możliwości:

seo-url (otwarty mod v2.0)

normal mod-rewrite

none mod-rewrite

Nie wiem czy to ma coś wspólnego ale nie działa na żadnej z nich

problem rozwiązany

Jeżeli szukasz ubranek niemowlęcych znajdziesz je w sklepie https://lencia.pl

• 3 miesiące temu...

Kilka pytań i problemów:

1.Jak ustawić żeby wysyłało mi powiadomienia e-mail do użytkowników? - nie mogę znaleźć tego pliku a nie mam w administracji skryptu takiej funkcji

2.Mam dodatek statystyki strony i nie chce mi się wyśiwtleć - stworzyłem block w który wpisałem <php>otwarty_diso/stat.php<php> i nic

3.Czy jest jakiś dodatek typu cron,czyszczenie pamięci podręcznej - jeśli nie ma to jak mogę to robić(jeśli tego nie robię to wszelkie modyfikacje strony działają mi z długim opóźnieniem)

4.Jak sprawdzić linki nieaktywne? - nie wyświetlają mi się

5.Jak wdrożyć płatności do katalogu?

6.I mam problem przy przeglądaniu wpisów - gdy kliknę w "szczegóły" wpisu to oprócz opisu danej strony wyskakuje mi - "Warning: socket_create() has been disabled for security reasons in /home/domains/remontydomow.eu/public_html/otwarty_disp/link_popularity.php on line 129"

znika dopiero wtedy gdy zmienię w konfiguracji z "mod_rewrite otwarty mini" na "non-mod_rewrite"

7.Gdy wpiszę w parametrach trzy kolumny 180 lewa 590środek 180prawa 960całość to prawa kolumna mi się nie wyświetla - co zrobić?

Dzieki za uwagę i postaram się więcej Wam zawracać głowę :D Pozdrawiam i proszę o pomoc

Moja działalność - www.asib.pl - portal info (https://www.asib.pl/o-nas/asib-press-media)

Powiadomienia masz w panelu w konfiguracji.

Zadam proste pytanie, czy plik stat.php wgrałeś na serwer do folderu otwarty_disp. I w panelu nie otwarty_diso a otwarty_disp

W pliku szcz.php wyrzuć linię include('link_popularity.php'); - czy jakoś tak.

Prawa kolumna w css ma display:none - usuń a się pojawi.

Dzięki!:)!:)

Tak plik wgrałem do otwarty_disp

Mam linijkę w szcz.php - include('link_popularity.php'); ale nadal mam problem

Wyrzuciłem linijkę include('link_popularity.php'); i pojawił się błąd Fatal error: Call to undefined function LinkPopularity() in /home/domains/remontydomow.eu/public_html/otwarty_disp/szcz.php on line 93

Moja działalność - www.asib.pl - portal info (https://www.asib.pl/o-nas/asib-press-media)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności