Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

źle mnie zrozumieliście i odebrali żaden z moich katalogów nie jest płatny nie robię tego dla kasy jeśli ktoś ma czy go zbawi przesłanie mi kodu?? Jeśli nie to dziękuję... A następna sprawa wiem gdzie się na forum znajdują zlecenia Ale ok szkoda tylko że wszystko na kasę przeliczacie Niema to jak pomoc drugiemu na forum

Nie chodzi o kasę, ale szkoda że nawet Ci się nie chciało ruszyć tyłka!

Tutaj masz gotowca: https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...;hl=kana%B3+RSS

Moje rady - pamiętaj o kodowaniu znaków(ISO czy UTF8), zamieść źródło - bo inaczej może to być kradzież treści...

Dodatkowe źródło informacji:

- https://www.php.rk.edu.pl/w/p/prosty-blog-t...nie-kanalu-rss/

• 3 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 885

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 874

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 897

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php:885) in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 631

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 838

Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /katalog/autolek/otwarty_disp/funkcje.php on line 848

Jak pokasować te błędy? :)

• 3 tygodnie później...

Witam,

coś jest nie tak ze skryptem katalogu z pierwszego postu. Po instalacji (poprawnej) nie otwierają się żadne kategorie i podkategorie, tak jakby ich nie było: https://seokatalog.cowhosting.net

Na innej domenie instalowałem ten skrypt pobrany ze strony https://seo.pkruk.com i wszystko jest ok.

Czy ktoś wie o co chodzi?

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl

Trochę nie rozumiem?

Plik .htaccess wygląda następująco:

RewriteEngine On

RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-k([0-9]+)\.html$ index.php?a=kat&id=$2 [L]

RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-p([0-9]+)(-([0-9]+))*\.html$ index.php?a=pod&id=$2&min=$4 [L]

RewriteRule ^([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-s([0-9]+)\.html$ index.php?a=szcz&id=$2 [L]

RewriteRule ^search-(.+)-([0-9]+).html$ index.php?a=search&szukaj=$1&min=$2 [L]

RewriteRule ^inf\.html$ index.php?a=inf [L]

RewriteRule ^google([[:alnum:]]+)\.html$ index.php [L]

RewriteRule ^tag-([-_!~,;*'()$a-zA-Z0-9]+)-([0-9]+)\.html$ index.php?a=search&szukaj=$1&min=$2 [L]

RewriteRule ^wpis\.html$ index.php?a=wpis [L]

RewriteRule ^rss\.xml$ index.php?a=rss [L]

RewriteRule ^mapa\.html$ index.php?a=mapa [L]

Czego tu brak?

MaszTu.pl nowoczesny katalog stron PR4,

Seokatalog.pro katalog profesjonalny,

Kasa dla tych co ją potrzebują,

odkupię katalogi i inne portale, napisz do mnie: ckm@plusnet.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności