Skocz do zawartości

najnowsza wersja mini otwarty mod v2.0

Rekomendowane odpowiedzi

rss i pobieranie treści ze strony spisują się idealnie :)

Czy było by dużo roboty z linkiem edit przy wpisach w katalogu? Oczywiście tylko dla zalogowanego admina. Bardzo ułatwiło by to moderację katalogów z dodawanymi automatycznie wpisami.

OK - postaram sie dodać to w następnej wersji.

kriss83...o to możesz zapytać pkruk.com - to jego modyfikacja.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• Odpowiedzi 405
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam mam maly problem, katalog mi nie zlicza odwiedzin robotow,chmod sa ustawione na plikach "rob" , na jakiej to zasadzie sie odswieza?

dzieki z gory pomoc

Sprobuj ustawic 777, czasem 755 na niektorych serwerach nie dziala (nie wiem dlaczego). Sprawdzic mozesz instalujac sobie Agent Switchera do firefoxa gdzie mozesz sie "przedstawic stronie" jako np. robot googla wtedy zobaczysz czy Ci sie to zwieksza. Nie zapomnij jednak potem wrocic do ustawien domyslnego Agenta, zebys nie zasowal po internecie jako robot googla :)

Próbuję postawić katalog, ale już mam pierwsze problemy - wchodząc w dowolne podkategorie, pojawia się takie coś. Ktoś pomoże w czym problem? Chmody ustawione na 755.

Wygląda na to że Twój hosting nie obsługuje mod-rewrite - przełącz w panelu adm. na wyświetlanie zwykłych linków lub kombinuj z .htaccess.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Witam mam maly problem, katalog mi nie zlicza odwiedzin robotow,chmod sa ustawione na plikach "rob" , na jakiej to zasadzie sie odswieza?

dzieki z gory pomoc

Mam to samo i nie jest to wina hostingu bo mam na tym samym hostingu postawioną starszą wersje katalogu mini i normalnie zlicza.

Mam to samo i nie jest to wina hostingu bo mam na tym samym hostingu postawioną starszą wersje katalogu mini i normalnie zlicza.

Mam postawione kilka katalogów na nowym otwarty mini v2.0 i we wszystkich zlicza odwiedziny - nic nie zmieniałem w plikach obsługujących ten system więc problem leży zapewne po Waszej stronie...

o co chodzi z takim bledem...

"Wystąpił błąd

Błąd! Nie mogę się połaczyć ze stroną aby pobrać jej tytuł, opis i słowa kluczowe."

Takie coś się pojawia gdy wpisuje niepoprawną domenę np. bez "www" gdy jest z "www" lub adres który ma przekierowanie 301 itd.

sprawdzalem rozne strony i na dwoch serwerach...moze mam jakas zla instalke :/

dziwne...zaktualizuj paczkę bo jest nowsza wersja od paru dni ale mnie to wygląda na problem z Twoim serwerem bo teraz sobie zainstalowałem od nowa katalog i u mnie wszystko wchodzi...

a co masz w konfiguracji w panelu adm. przy adnotacji "Metoda łączenia się z serwerami:" file_get czy curl ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności