Skocz do zawartości

Skrypt sprawdzający unikalnośc artykułu

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest jakiś gotowy skrypcik lub ktoś mógłby zarzucic kodem php przykładowego skryptu który sprawdza unikalnośc artykułu. Czy takie coś jest trudne do napisania ?? I jakby to mniej więcej musiało wyglądac aby pobrany 1art z dużej bazy artykułów do jakiejś zmiennej został sprawdzony czy jest unikalny ??

Gotowego przypuszczalnie jeszcze nie ma :) Unikalność arta najlepiej sprawdzić w Googlu przecież, biorąc np. 3 różne wyrywkowe fragmenty zdań (np z początku, środka i końca arta.) takie po 4-5 wyrazów i wpisując je w cudzysłowiu w goolu - jak nic nie znalazło to znaczy że takst jest uniq.

Teraz tylko napisać taki skrypt co robi to automatycznie :soczek:

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Skoro raczkujesz to nakierowania pewnie nie pomogą :soczek: Ja też pewnie nie dałbym rady tego napisać ale... nakieruję się na stronę https://www.zlecenia.przez.net/ na której możesz dać ogłoszenie i ktoś za coś Ci to napisze :)

Myślę że dużo by za to nie wzięli.

Drukarka przestaje już drukować? Kup tusze i tonery na inkhouse.pl !

Bo skrypt i tak byłby mało skuteczny, ponieważ takie wyszukiwanie odbywa się na podstawie za indeksowanych podstron, a większość duplikatów leci z programów dodających, czyli ktoś może dodać 100 artykułów w ciągu jednego dnia a Ty i tak nic nie znajdziesz, jak już ktoś dodaje ręcznie to to znajdziesz, ale już rzadziej spotykany duplikat, bo ktoś jak już robi to sam to zmienia choć trochę, lub korzysta z mieszarek.

Co do narzędzia pewnie jest wykonalne, przykład: https://www.copyscape.com/

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności