Skocz do zawartości

2 Nowiutkie Preclunie z pr:3

dado

Rekomendowane odpowiedzi

Nienawidzę tego skryptu. Wszystkie precele na tym skrycie są moderowane, ale żaden nie wyświetla daty dodania artykułów,

raz w ramach testu dodałem do 10 na tym skrypcie, do dziś pojawiły się tylko 2.

Jaki z tego wniosek, ciężko dowiedzieć się czy precel jest opuszczony, dlatego omijam je szerokim łukiem.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zbanowane nie są przejąłem domeny po prostu a stały tam produkty żywnościowe pewnej firmy żadne seo zaplecze czy jakaś sztucznie pozycjonowana stronka - co do daty to można by przerobić skrypt.

A tak wogóle o co was jescze wpienia w tym skrypcie? Spiszemy todo i zrobie poprawki może będzie bardziej użyteczny.

Czy te mody były ok ?

- captha

- logowana do swoich wpisów

- data dodania

- pingowanie

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Z tego co widzę to oba są wyczyszczone... Liczę na to, że mój artykuł zostanie zaakceptowany w najbliższym czasie. Bo nie chciałbym by się okazało, że adminowi się odwidziało i już nie prowadzi precla lecz zwykły blog, w którym sam pisze artykuły (obecnie w obu jest po jednym)

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

Mocne linki to strata czasu, to co pisał Mar, trudno zweryfikować, czy moderator jeszcze interesuje się preclem.

Już od ponad pół roku nie dodałem nic do ML, jednak ostatnio sobie przypomniałem o tym skrypcie i zweryfikowałem listę.

Obecnie działa ok 230 precli na skrypcie mocne linki z czego może 20 akceptuje wpisy, proponuje ML, omijać z daleka. A autorowi posta proponuję postawić coś na WP, wówczas wszystko jest jasne.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności