Skocz do zawartości

Dla najlepszych Laptopy!

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, ale jak dla mnie dziwny konkurs i wydaje mi się, że organizator nie osiągnie zamierzonych celów,

może się mylę ale przebieg będzie taki:

1. Pierwszy tydzień, rejestracja użytkowników,

2. Kolejne ekipa max 100 osób bijąca się o nagrodę,

3. Koniec konkursu, admin wywala niektóre posty, kręci licznik :)

4. Zostaje 4milinów sajtu i 10 użytkowników.

Hehe, taka moja wizja, ale i tak życzę powodzenia i wytrzymania do końca.

I jeszcze jedno, w czasie na zdobycie nagrody, zarobiłby 10 albo i nawet więcej niż warta jest 1 nagroda,

biorąc pod uwagę, że na forum musi być prawie 24 godziny na dobę.

Podobnie jak obecne konkursy, patrz stopka :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

pomysł dziwny, jak na taki krótki okres czasu jakby było np. do końca roku to faktycznie zostali by tylko "normalni" i poziom postów mógłby być +0, nagrody niezłe ale...

3 pytania:

- jaka jest gwarancja wypłacalnosci ? :)

- blog o tematyce: "Pisane o wszystkim, czyli o niczym" który na pierwszy rzut oka wygląda jak zaplecze sponsoruje nagrode wartosci +/- 1 000 zł... ?!

- 17 lat ? hmm :)

mi to wygląda na taki polisz dżołk :)

kob22,

sytuacja związana z pierwszym września będzie dla Was bardzo zaskakująca, dlatego też jestem przekonany, że właśnie 90% zostanie na tym forum.

Nie biorę udziału, ale co mnie powstrzyma od zaprzestania pisania? :) Regulamin nie. No chyba, że będzie jakiś kolejny konkurs lub też pozostanie na forum będzie się wiązało z jakimiś kolejnymi "nagrodami".

(L)

odnośnie posta użytkownika spec_u :)

To nie polish dżołk, to poważna sprawa.

Czasem odrobina myślenia, kawałek czasu odkładania pieniędzy, potem żyjesz na karaibach.

Mam nadzieję, że aluzje rozumiesz;)

Bez ryzyka nie ma zabawy, a pozycjonowanie stron to naprawdę nudna gra.

P S

zastanów się dlaczego sponsorem są strony, które wyglądają nijako;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

W dziale dowcipy zostanie wyłączone naliczanie postów.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Wszędzie wyłącz naliczanie postów - ciekawe kto wygra :)

A tak na poważnie to załóż dział o sobie, w którym inni będą pisać pochlebne opinie o Tobie i tylko tam włącz naliczanie postów :)

Tomahawk - twój avatar ma prawie 1 megabajt...

ha, jeszcze konkurs się nie rozkręcił a już serwery padają :D chyba zrobię u siebie na stronie jakiś konkurs

nie polecam reklamować konkursu na forum typu PiO, czy jakieś fora z branży (szczególnie programowanie) bo zaraz roboty będą pisać żeby tego laptopa wyrwać :)

EDIT: pewnie kolega michat śpi spokojnie, a tu szaleją roboty, forum pada. Jutro dostanie telefon że zwracają kasę za hosting.

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Imho ten konkurs nie ma sensu. Co innego gdyby liczyła się np największy wkład w forum tj. reklama, zapraszanie innych, pisanie ciekawych rzeczy, pisanie pomocnych poradników itp itd to miałoby to sens. O wygranej powinna decydować jakość a nie ilość chyba że forum ma być tylko zapleczem i nie zależy Ci na poziomie konwersacji. Tak to wygra największy spamer którego posty będą wszędzie a nic nie będą wnosić do forum.

Za parę dni spamerzy będą mieli po 2k postów i będzie po zabawie. Wątpię by ktokolwiek się rejestrował na forum i pisał posty skoro są ludzie którzy pisali 250 postów na dzień przez kilka dni. To jest uwarunkowane czasowo.

Statystyki forum mówią same za siebie. W cholerę postów a użytkowników niecałe 100. To raczej średni wynik jak na taki wkład finansowy w osiągniecie ruchu na forum.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności