Skocz do zawartości

Dla najlepszych Laptopy!

michat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

podzielam zdanie MrBullet, że konkurs jest bez sensu, z nowych userów nie zostanie nikt, odwalą robotę (pisanie postów), zagarną nagrodę i dowiedzenia.

dlatego ja nigdy nie wziąłbym udziału w takim konkursie i nigdy bym nie zorganizował takiego :D

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

A jedno mnie zastanawia. Zainwestowaleś tyle w nagrody, a na jakąś porządną domenę dla forum już nie starczyło? ;)

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

jestem za słaby nerwowo, nie nadaję się do tego typu rzeczy.

to moje pierwsze i ostatnie przedsięwzięcie, tyle wam mogę powiedzieć;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

nie chcę zakładać nowego tematu dlatego tutaj napiszę.

Planuję otwarcie forum muzyczne. I się właśnie zastanawiam jakie można konkursy zorganizować, na pewno chciałbym jakieś bardziej sensowne niż ten co tutaj jest.

Oraz jakie nagrody są lepsze - Pieniądze czy nagrody rzeczowe?

lozik,

lepiej załóż nowy temat.

nie chcę, aby w moim temacie pojawiały się posty niezwiązane z konkursem jaki przeprowadzam.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Pyta się mnie co by się stało, jakbym tych nagród w ogóle nie dał zwycięzcom. To ja mu mówię, że nic, bo co niby miałoby się stać?(Stałbym się drugim Szookiem, albo jeszcze kimś gorszym, bo zrobiłem prima aprilis’owy żart?) To on wtedy z grubej rury.

Hehe, dobre :) , źródło.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Czy zmienianie zasad w trakcie trwania konkursu jest fer ? ( wyłączenie zliczania w dziale humor ).

Może dzień przed końcem konkursu okaże się że zostanie wyłączone zliczanie postów w dziale komputery bo adminowi nie podoba się zwycięzca ?

napiszę jeszcze raz, teraz zmiana zasad jest bezsensu, musisz tylko nadzorować aby posty były zgodne z tematem, na resztę już nie masz wpływu,

konkurs od samego początku jest spalony, chwilowy efekt, ale się zaczęło trzeba skończyć i wyciągnąć wnioski na kolejny raz.

EDIT: módl się żebyś bana w Google nie zarobił, a powodu domyśl się sam

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności