Skocz do zawartości

Czy to ban ?

Rekomendowane odpowiedzi

To jeśli już wszystko jest OK to napisz o tym, że wiesz co źle zrobiłeś i już to usunąłeś ze strony. To jakaś zwykła strona czy coś typowego do nabijania site? Jeśli to drugie to może być ciężko. Strona do odbanowania nie może wzbudzać żadnych wątpliwości.

Strona z filmikami z YouTuba nie miała wielkiego site dodawane wszystko ręcznie, główny site był z katalogu qlweb który miał 8 tys podstron na subdomenach miałem też takie mini spamy pobierające filmiki z youtuba można ich wiele spotkać skrypt się nazywa YouTube Box no i zauważyłem że G. zbanowało na tym skrypcie już 2 moje domeny .pl

zauważyłem że G. zbanowało na tym skrypcie już 2 moje domeny .pl

Jak spam to nic nie zdziałasz. Tylko czy nie wolałbyś poświęcić trochę czasu na postawienie normalnych stronek zamiast stawiać spamy, dostawać na nie bany i stawiać kolejne spamy?

zauważyłem że G. zbanowało na tym skrypcie już 2 moje domeny .pl

Jak spam to nic nie zdziałasz. Tylko czy nie wolałbyś poświęcić trochę czasu na postawienie normalnych stronek zamiast stawiać spamy, dostawać na nie bany i stawiać kolejne spamy?

Spam na subdomenie był a tak to na domenie autorski skrypt co radzisz usunąć tamte subdomeny ?

Co radzę? Ja nic nie mogę radzić, bo mamy zupełnie inne podejście do sprawy ;-) Powiem Ci, żebyś skupił się na tematycznym i wartościowym dla użytkowników zapleczu, ale nie sądzę, abyś to zrobił skoro już stawiasz spamy.

Czytałam w kilku miejscach, że przy filtrach też pomógł, ale to raczej pojedyncze przypadki. Raz w życiu dostałam filtra z nieswojej winy i myślałam, że uda się to wyjaśnić, ale nic nie pomogło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności