Skocz do zawartości

Słabe wyniki

Ramzes2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem się zapytać czym jest to spowodowane,strona posiada:

Backlinks Yahoo :628

Backlinks AltaVista :602

Backlinks AlltheWeb :609

A na żadną frazę która jest linkowana nie ma jej w 1tys. wyszukań google? Czym może to być spowodowane? Dzieje się tak odkąd usunąłem system Gotlink Mając w tym serwisie stronę, strona straciła site, oraz wszystkie linki padły. Po usunięciu strony z gotlink strona odzyskała po kilku dniach site ale frazy które były linkowane wypadły całkowicie poza 1tys. Przed wstawieniem strony do systemu Gotlink frazy utrzymywały się średnio 40-60miejscu.

Pozdrawiam

troche malo informacji by cokolwiek wywnioskowac

wiek, jak dlugo w indeksie, a najlepiej podaj adres

Wiek domeny kilka miesięcy.

Jak sprawdzam site dla domeny bez www, pokazuje wszystkie podstrony, czyli 5.

Jak sprawdzam domenę, z www pokazuje tylko jedną podstronę zaindeksowaną, być może to jest przyczyną?

Strona była trochę dodawana do kilkunastu katalogów. Obecnie stoi na niej system linkorn.

Wczesniej gdy stał na niej sam system linkorn domena, nie zanotowywała żadnych spadków stała równo między 40-60 miejscem na frazy, tak jak pisałem wyżej po dodaniu dopiero systemu gotlink po kilku dniach strony nie było w google.

Może został założony filtr na słowa kluczowe?

Aha strona znajduje się w indeksie odkąd usunąłem system gotlink, minął jakiś tydzień.

Pozdrawiam

i ty chcesz byc wysoko w wynikach, jak prowadzi do niej kilkanascie linkow z katalogow ??

postaraj sie nieco bardziej

co do tego, ze komenda site pokazuje tylko jeden wynik dla strony z www to wsio OK, strona zostala zaindeksowana bez www

dodawaj linki systematycznie i z glowa, i nie z systemow na sam poczatek

SYSTEMY NIE SLUZA DO POZYCJONOWANIA - a jedynie pomagaja pozycjonowac

jak yahoo widzi 600 BL - to pewnie wiekszosc z gotlinka - jak go zdjales i stracila 95% linkow to sie nie dziw, ze strona skacze jak oszalala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności