Skocz do zawartości

Solidne i sprawdzone serwery dedykowane.

michat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

poszukuję dobrego serwera dedykowanego, który udźwignie sporą ilość odwiedzin.

Mam na myśli tutaj około 5tys. unique/dzień, i około od stu do dwustu razy tyle odsłon.

Chodzi o dźwiganie forum;)

Jakieś sprawdzone firmy? IQ? OVH? az?

Prosiłbym o konkrety i rady wraz z uzasadnieniem;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Jak w Polsce i tanio to serwerydedykowane.pl. Nic lepszego w tej cenie u nas nie znajdziesz... chociaż faktycznie pomyśl nad managed VPS, to dobre rozwiązanie jeśli nie znasz się na administracji (bo inaczej będziesz musiał wydać kolejnych pare stówek na osobę do tego).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Firmę serveradmin.pl (serwery w Niemczech) dlaczego u nich uzasadniałem w innym topicku więc nie będę się tutaj powtarzał. Do tego pełna administracja, a admin dostępny tak jak by spał z kompem...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

OVH, najlepiej usługe RPS

https://www.ovh.pl/resellerzy/produkty/oferty_rps.xml

Ale te dostępne serwery mogą być , zasłabe, nie wiem kiedy ruszą z mocniejszymi.

Pozdrawiam,

za równo 10 dni mają dać zupełnie nową "rewolucyjną ofertę OVH" na dedyki i VPS, tylko na ich forum i webhostingtalk.pl większość osób się trzęsie i boi że będzie gorzej niz obecnie (oplaty instalacyjne, mniejsze łącza itp) ;)

Przecież oni o tej nowej ofercie piszą już od chyba dwóch miesięcy i co tydzień zmieniają tylko daty ;) A co do wprowadzenia opłat i zmniejszeniu transferu, to jestem za. Przynajmniej będzie mniej krzaków i innych "DoSowców" za kieszonkowe heh. Jeszcze widzę, że zmienili czas supportu dla tych tanich maszyn - z 4 do 8h. Różnica jednak spora...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Przecież oni o tej nowej ofercie piszą już od chyba dwóch miesięcy i co tydzień zmieniają tylko daty :) A co do wprowadzenia opłat i zmniejszeniu transferu, to jestem za. Przynajmniej będzie mniej krzaków i innych "DoSowców" za kieszonkowe heh. Jeszcze widzę, że zmienili czas supportu dla tych tanich maszyn - z 4 do 8h. Różnica jednak spora...

nic nie zmienili, zawsze dla najtańszych było 8h.....

transfer 10 MBs to juz tragikomedia nawet na najtańszych maszynach :) ale od paru dni ich szef mówi ze nawet tam zostawią chyba 100 MBs ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności