Skocz do zawartości

Porcja kilku preceli, tematycznych, moderowanych

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

prezentuje liste kilku precli tematycznych, które sa świezo postawione, jako, ze będę sam na nie dodawał arty, wiec o linkowanie nie ma się co bać :D Precle moderowane, myślę ze jeden raz na dzien spokojnie, normalnie, jak teraz- wakacje, praktycznie co 2h będe w stanie moderować. Jeden precelek ogólnotematyczny, inne o określonej tematyce. Starałem się wyszukiwać ciekawe i pasujące do tematyki szablony :) Wszystko ma zainstalowane wtyki typu similar posts, simple tags, all seo , dodane adresy do pingowania.

Zapraszam do dodawania tekstów :)

www.budownictwo.tematycznearty.info

www.dom.tematycznearty.info

www.kobieta.tematycznearty.info

www.komputery.tematycznearty.info

www.rozrywka.tematycznearty.info

www.tematycznearty.info - wielotematyczny

i na innej domenie:

www.ksiazkowo.info

Tematykę widać po adresie strony rzecz jasna :) pozdro :)

EDIT;

Jak wspomniałem, precle sa moderowane. Dziś dostałem porcję kilku tekstów, które niestety są już zaindexowane w google, powtarzały się całe zdania (kilka zdań). Przypominam, ze akceptowane sa tylko unikalne wpisy.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności