Skocz do zawartości

[sprzedam] Nowy DOCHODOWY system! Zbierz userow i ZARABIAJ!

webBartek

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepszy i najpotężniejszy System Darmowych Komponentów i Aliasów zintegrowany z systemem reklamy i systemem wysyłki emailingu

Dziś mam do zaoferowania skrypt PHP (licencje na użytkowanie) niezwykłego Systemu Darmowych Komponentów i Aliasów, którego demo można zobaczyć pod adresem https://demo.info.pl . Po wypromowaniu strony z zainstalowanym Systemem, można zarobić duże pieniądze na reklamie i nie tylko! Ale o tym napiszę później...

Szczegóły pod adresem: https://sprzedam.demo.info.pl/

Wyświetlaj reklamy (banner, popunder) na stronach zarejestrowanych użytkowników i ZARABIAJ!

W skład zestawu Systemu wchodzi:

- skrypt PHP (licencja na użytkowanie na jednej domenie);

- darmowa, profesjonalna, wkomponowana grafika

- teksty promocyjne (treść strony)

System obsługuje ALIASY (możliwość założenia) i zawiera komponenty:

- Fora dyskusyjne (autorskie!)

- Liczniki odwiedzin

- Liczniki on-line

- Sondy

- Shoutboxy

- Klikomierze

- Systemy Newsów

- System reklamy boxowej (wymiana reklamą między użytkownikami)

- Wskaźniki PageRank

- Pokaż IP

- Pokaż HOST

- Pokaż imieniny

- Pokaż cytat

- Pokaż datę

- Pokaż czas (godzinę)

- Czas ładowania strony

Nie kupuj kota w worku - DEMO

Możesz przetestować działanie systemu komponentów rejestrując się na stronie https://demo.info.pl lub fuu .pl (w fuu .pl nie jest zainstalowany system reklam)

Działanie Systemu Reklamy zostało przedstawione pod adresem https://adcurtain2.webpc.pl/ (aukcja Allegro)

W wersji demo wstawiono reklamy popunder do komponentów oraz box z linkami tekstowymi w menu i banner na dole strony.

Działanie Systemu Zarządzania Mailingiem zostało przedstawione pod adresem https://mailer.webpc.pl/ (aukcja Allegro)

Link do panelu admina oraz login i hasło przekaże osobom poważnie zainteresowanym zakupem po otrzymaniu emaila z prośba o dostęp :D

Jak ZARABIA SIĘ na tym systemie?

Przykładem jest np. prv.pl - zobacz ile oni zarabiają na reklamie!

Niedawno sprzedałem na Allegro serwis oparty o ten skrypt (jednak nie był on zintegrowany z systemem reklamy, w związku z czym powierzchnię reklamową obsadziłem reklamami Adsense :/ Nie mogłem również wyświetlać reklam na stronach userów), także mogę przedstawić dokładnie zarobki (zrobię to za chwilę). Jeśli chcesz, mogę Ci podać link do aukcji (Skorzystaj z opcji zadaj pytanie sprzedającemu), na której sprzedawałem serwis oparty o ten skrypt (zarchiwizowałem ją). Istniał on 9miesięcy, zarobił ponad 5000zł, nie był pozycjonowany i został sprzedany.

To proste i logiczne... Jeśli wypromujesz stronę, na której umieścisz ten skrypt, codziennie będzie się rejestrować minimum kilkanaście użytkowników. Im jest ich więcej, tym lepiej dla Ciebie. Dlaczego? Możesz zacząć dodawać reklamy do oferowanych komponentów. Nasz system komponentów został zintegrowany z najlepszym obecnie systemem zarządzania reklamą Adcurtain2 (kliknij tutaj i poczytaj o systemie). Pozwala on w ciągu kilku minut przygotować nowe miejsca reklamowe na stronie i wstawić tam reklamy, za które klienci będą mogli zapłacić online (przez SMS/przelew/kartę kredytową) bez zbędnego zawracania Tobie głowy. Po prostu płacą i od razu reklama startuje :)

Co więcej...możesz także wstawić reklamy popunder do każdego komponentu oraz banner w sondzie i na forum...Np. Jeśli ktoś korzysta na swojej stronie z Twoich komponentów opartych o ten skrypt (nieważne czy to licznik, sonda, alias, shoutbox itd), musi zaakceptować regulamin, w którym piszesz, że w zamian za darmowe korzystanie z serwisu user zgadza się na wyświetlanie reklamy na jego stronie...I znowu na tym zarabiasz!

Jeśli z systemu będzie korzystało np. 1000stron (co jest łatwe do osiągnięcia), możesz wyświetlać reklamy popunder na 1000 stronach! Załóżmy, że każdą stronę odwiedzi TYLKO 10 gości dziennie, Twoja reklama wyświetli się minimum 10000 razy. Dlaczego napisałem minimum? Bo możesz zrobić tak, że reklama będzie się wyświetlała danemu gościowi tylko raz na dobę (nieważne ile podstron przejrzy gość, reklama zostanie wyświetlona tylko 1raz), ale może również się wyświetlać za każdym razem (za każdym odświeżeniem)...wtedy Twoje możliwości są jeszcze większe.

Rozwinięcie przykładu: Załóżmy nadal, że z naszych komponentów korzysta 1000innych stron, każda ma TYLKO 10 odwiedzin dziennie, a 1gość dokonuje 5przejść na stronie (np. przechodząc między działami, podstronami).

I sposób: Wyświetlanie 1 reklamy danej osobie tylko 1raz na dobę...1000*10 = 10 000 odsłon reklamy

II sposób: Wyświetlanie reklam na każdej stronie przy każdym odświeżeniu = 1000*10*5=50 000 odsłon reklamy!

Zakładając, że będziesz sprzedawał reklamę popunder po bardzo atrakcyjnej cenie 1zł za 1000odsłon...Korzystając z pierwszego sposobu zarobisz 300zł miesięcznie...Korzystając z drugiego sposobu zarobisz 1500zł miesięcznie!

A co w wypadku, gdy użytkowników będzie 5000, a średnia liczba odwiedzin na każdej ze stron będzie wynosiła np. 30? 5000*30*5 = 750 000 odsłon na dobę! Korzystając z pierwszego sposobu zarobisz 4500zł miesięcznie...Korzystając z drugiego sposobu zarobisz jeszcze 5razy więcej!

Jest jeszcze jedna forma zarobku...wysyłanie mailingu do zarejestrowanych użytkowników poprzez zintegrowany z tym skryptem system zarządzania mailingiem SimpleMailer!

Na wspomnianej przeze mnie stronie, którą prowadziłem w oparciu o ten skrypt uzyskałem szybki przyrost nowych użytkowników. Nie pozycjonowałem strony, nawet nie zgłaszałem jej do katalogów, a ludzie i tak odwiedzali stronę. Uzyskałem po 3miesiącach PageRank=5! W okresie zimowym zaczęły zgłaszać się do mnie firmy zainteresowane wykupem tej strony za średnio 3000-7000zł. Przeważnie pisały do mnie firmy zajmujące się badaniem ruchu w Internecie (chcą dodać do systemu pewien kod, który zlicza ruch na tych stronach) lub firmy hostingowe (mają zamiar dodać reklamy swoich produktów do tych komponentów). Ja jednak postanowiłem poczekać jeszcze jakiś czas ze sprzedażą, gdyż właściwie z dnia na dzień wartość tej strony rośnie, bo codziennie rejestrują się nowi użytkownicy (około 40 dziennie). Jednak sytuacja finansowa zmusiła mnie do sprzedaży strony w lipcu - najgorszym z możliwych okresów (większość Webmasterów odpoczywa w okresie letnim co widać zawsze w statystykach). W związku z tym strona została sprzedana za 2650zł, z czego niezbyt byłem zadowolony.

Dzięki linkom podpiętym do komponentów (każdy komponent ma link do strony głównej serwisu), uzyskałem w ciągu 3miesięcy PR5. Postanowiłem więc sprzedać linki...średnia cena to 50-70zł/link/rok. Sprzedałem takich linków 37...Mimo, że ich tyle wstawiłem, strona nadal ma PR5, co świadczy o niezwykłej mocy, którą uzyskuje się tylko dzięki temu, że użytkownicy zwyczajnie korzystają z komponentów. Link do strony głównej wbudowany jest w każdy komponent, czy to się userom podoba czy nie...Jeśli chcą korzystać z komponentów, to na pewno link do naszej strony znajdzie się na ich stronie :) Tak zdobywa się PR :)

Zastanawiasz się na pewno, dlaczego sprzedaję skrypt (i dlaczego sprzedałem serwis na nim oparty) skoro jest dochodowy? Tak jak pisałem już wcześniej, moja sytuacja finansowa nieco się pogorszyła, w związku z czym wystawiam na sprzedaż skrypty, które posiadam (i które mogę sprzedawać) - zobacz inne moje aukcje. Zainwestowałem prawie wszystkie swoje oszczędności w serwis turystyczny (turystyka, geografia to moje pasje), którego stworzenie pochłonęło więcej środków niż się spodziewałem. Nie chcę aby pieniądze te były wyrzucone w błoto, więc muszę teraz wypromować serwis w pokrewnych serwisach...jednak reklama ta jest bardzo droga.

Poza tym nie czaruję...nie ma nic za darmo. Żeby na nim zarabiać, będziesz musiał włożyć trochę wysiłku w jego pozycjonowanie i promowanie (ja moją stronę JEDYNIE reklamowałem na webpc.pl której również jestem właścicielem; nie była pozycjonowana). Czas po jakim możliwe jest już zarabianie określam na 3miesiące od rozpoczęcia reklamowania/pozycjonowania. Bez odwiedzających niestety nic nie zarobisz...

Przedstawiam rzeczywiste dochody: zdobyte na stronie, która sprzedałem w okresie wrzesień 2007-czerwiec 2008. Uwaga! Skrypt nie był wtedy zintegrowany z systemem reklamy, więc nie miałem możliwości wyświetlania reklam na stronach użytkowników!

- reklamy kontekstowe - od 0,4 $ do 2$ dziennie = co dało mi 480$ = ~nieco ponad 1000zł;

- sprzedaż linków (sprzedałem 37 linków na ROK w cenie 50-75zł/rok) i zarobiłem dokładnie 2270zł;

- oprócz tego sprzedaż mailingu. Trzeba zwrócić uwagę na fakt, iż jest to ceniona, określona grupa odbiorców (Webmasterzy), dzięki czemu uzyskuje się wyższe stawki za wysyłkę reklam. Tu jednak trzeba wykorzystywać pewną sztuczkę...gdy wystawiałem standardowe oferty mailingu (cena przewaznie 30-40zł) to miałem około 7-10transakcji miesięcznie. Gdy od pewnego czasu zacząłem pisać w ofercie teksty w stylu "mailing wysyłany sporadycznie" ilość transakcji miesięcznych wzrosła do 10-15. Rekord to 21. Ostatnio coraz częściej zgłaszali się stali klienci. Ogólnie oferowałem tą usługę od stycznia i do końca czerwca zarobiłem na mailingu 2135zł.

- wykupiono 2x bannery. Raz za 100zł miesięcznie, a w marcu za 160zł.;

Od początku istnienia (wrzesień 2007) serwis zarobił łącznie ponad 5500zł. Wymagało to średnio 2-3godzin 'pracy' tygodniowo. Z miesiąca na miesiąc przynosi coraz większe zyski.

Szczegóły pod adresem: https://sprzedam.demo.info.pl/

Kontakt:

- GG:5445440

- admin @@@ webpc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności