Skocz do zawartości

Problem z zaindeksowaniem unikalnych stron

ebociek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie ostatnio stworzyłem 5 unikalnych stron tematycznych, każda po 5 podstron po 1000 znaków (3 linki wych na każdej w treści).

Wrzuciłem na serwer i zaczołem linkować (kilka zwykłych linków, kilka pr=3, pr=2)

Odczekałem dosyć czasu (3 tygodnie napewno) i nic site: wciąż bez efektów (na stronach na których umieściłem link do tych nowych widać już w kopi te linki czyli robot google musiał na nich być i linki "widzieć")

Co może być problemem ? Wczoraj wrzuciłem dodatkowo do addera (tonący brzytwy się chyta po 30 katalogów / 24h, ale wątpie, że to pomoże)

Czekam na jakieś rady i z góry dziękuję

ps. dodam, że stworzyłem inną stronę która to zaindeksowała się sama (w sumie nawet nie linkowałem, na jednym forum chyba tylko w stopce dałem link gdzie mam 1 post tyle) tyleże strona na innej domenie.

Domena na której są strony które chcę zaindeksować RACZEJ nie ma bana (mówie raczej bo nie wiem po czym to sprawdzić, ale ma zaindeksowane sporo stron)

lotto <- Zapraszam na moją stronę o lotto

Polski skrypt bukmachera na sprzedaż [DEMO] <- kontakt pw

Sebastian Piotrowski

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności