Skocz do zawartości

smiesnzy mail z Chin - wkręt?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Dostałem takiego maila:

Dear CEO,

We are HONGKONG CNBC IT Co.,Ltd, which is the domain name registration organization in China, which mainly deal with international company's in china. We have something important need to confirm with yourcompany.

On the August 15, 2008, we received an application formally. One company named "gangfeng Investment (beijing) Co., Ltd

" applied for the Internet brand name "xxxxxxxxxxxxxxx" and the Domain names"xxxxxxxxxxxxxxx.cn" "xxxxxxxxxxx.asia" etc. . which involve internetintellectual property right of your company.

These days we are dealing with it. In order to deal with this issue better,Please contact me by telephone or email as soon aspossible.

Best Regards,

david

HONGKONG CNBC IT Co.,Ltd

Tel:+86-797-6654451

Fax:+86-797-6654452

Web:https://www.cnbcgov.org.cn

----

Jak dla mnie zwykły wkręt i pewnie naciąganie na wykupienie tych domen. Co sądzicie?

Raczej tak - kiedyś dostałem coś podobnego - ofertę zakupu domeny .com za jedyne 60$, bo była wolna a miałem już domenę .net. Owszem zarejestrowałem ale tam gdzie zwykle a nie u tych [ nierzetelny partner ]ów :)

Edit: hehe, dobra autocenzura ;)

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności