Skocz do zawartości

Kupno linka na 10 dni

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czasem sprzedaję linki na allegro, ostatnio tego nie robiłem (jakiś rok czasu) ale znowu zrobiłem jedną aukcję i nagle pojawiają mi się zapytania czy można kupić linka na 10 czy 15 dni.

Ja odmawaim takich aukcji bo śmierdzi mi tu donosem.

Czy też macie takie zapytania?

Ogólnie to po co komuś link na 10 dni??

Może tylko na zaindeksowanie strony

A mam tutaj pytanie. Czy jeżeli strona zaindeksuje się i ten link zniknie po 10 dniach to strona będzie dalej w wyszukiwarce? Załóżmy, że do tej strony prowadził tylko 1 odnośnik.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

A mam tutaj pytanie. Czy jeżeli strona zaindeksuje się i ten link zniknie po 10 dniach to strona będzie dalej w wyszukiwarce? Załóżmy, że do tej strony prowadził tylko 1 odnośnik.

Test taki kiedyś wykonałem.

Jeśli tylko jeden link, to strona utrzyma się z miesiąc może dwa.

jezeli na strone na ktorej jest link wpadnie robot i przeleci stronę, i zajrzy ponownie na stronę za 4 tygodnie to mimo tego ze link zostanie usuniety wczesniej to figuruje on az do nastepnej wizyty robota.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności