Skocz do zawartości

Artykuł 2000 znaków za 366zł

Nocny Duch

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat
Przedmiotem aukcji jest

1. (GRATIS) Utworzenie 1 unikalnego artykułu o długości do 2000 znaków (to unikat w sieci, wiekszosc

presell pages ma wymagania min. 1000 znakow, wiec wartosc naszego artu jest nieporownywalnie

wieksza), normalnie za taki art trzeba zapłacić od 40-50 zl

2. Dodanie go do 75 presell pages, nasz system zapewni jego unikalność poprzez automatyczne

losowe rotowanie akapitów

3. Umieszczenie w treści artykułu do 10 linków pozycjonujących (uwaga linki muszą dotyczyć jednej strony np. strony głównej serwisu z 1-3 anchorów które zostaną powielone odpowiednią ilość razy w treści artu)

I to wyszystko za jedyne 366 zł.

Myślicie, koleś znajdzie jakiegoś jelenia?

Najbardziej mnie zabila strona o mnie ;]

Cytat
Oprócz dystrybucji odzieży firma nasza świadczy również profesjonalne usługi Informatyczne związane z Internetem tj.

1.(...)

2. Kreowanie oraz zarządzanie kampaniami reklamowymi Google AdSense

to w As tworzy sie jakies kampanie i trzeba je zarzadzac? lo kurde! no panowie! czego burzycie sie, powazna firma!

"To że trafiłeś na naszą stronę nie jest dziełem przypadku, trafiłeś na nią dlatego że Twoja strona WWW nie pojawia się w wynikach wyszukiwania najpopularniejszej na Świecie wyszukiwarki Google lub pojawia się na nie zadowalającym Cię miejscu."

https://www.net-point.net/

to cudo jest.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności