Skocz do zawartości

Przestały działać WEB CEO i Free Monitor for Google

gaiden2

Rekomendowane odpowiedzi

taaaaaaaaaaaa wszystkie wyniki dot. google są puste - pewnie znów trzeba poczekać na update bazy - czasami tak się zdarza ale bez paniki zazwyczaj w ciągu 1 dnia wprowadzają zminay

A myślałem, że to ja coś zrypałem, a tu proszę :) Może to jakiś kolejny prezent od Google?

Edit: Zauważyłem, że w dziale "Google" równiez jest taki wątek, a więc wpisujemy miasta:

Kraków - nie działa Free Monitor For Google, Web Ceo

seowyszbanner.gif

Przestały działąć ww. programy. Znaczy uruchamiają się itd. ale nie wyszukują słów kluczowych, pokazują jakby danej strony nie było na określonych pozycjach - w rzeczywistości są, sprawdzałem bezpośrednio w google. Ma ktoś taki przypadek?

Trzeba ściągnąć sobie aktualizację do FMfG. Ja to dzisiaj zrobiłem i wszystko działa. Aktualna wersja to 2.4.22.61

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Trzeba ściągnąć sobie aktualizację do FMfG. Ja to dzisiaj zrobiłem i wszystko działa. Aktualna wersja to 2.4.22.61

Hmm czy tylko mi nie wczytuje się strona domowa programu ?

WebCEO równiez poprawili, rozmawiałem z ludźmi od nich i w nocy google "troche" pozmieniał jakieś algorytmy (...)

a może tak przypadkiem regxp'y a nie "algorytmy" ;) ?

rankhouse-logo-top1.png

Pozycjonowanie stron Katowice - www.rankhouse.pl
tel.: 32 307 07 03 / mob.: +48 533 336 613

mi FMfG nie działa do dzisiaj, czy Wam też?

mam najnowszą wersję 2.4.22.62

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności