Skocz do zawartości

Hosting bez ograniczenia ilosci plików w folderze

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

Może własny VPS/RPS ? Bo shared to niestety tak jak Adrian pisze. Duża ilość plików w jednym folderze strasznie zwiększa czas min. wykonywania backupów co przekłada się na czas który zostanie poświęcony przez serwer na danego Użytkownika.

U nas również taki limit obowiązuje, jest to 3000 plików na jeden folder.

Typowy pod zaplecze, ale zaplecze coś nietypowe, co?;>

radze zająć się porządnym zapleczem;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

tak, jednak...

czasem warto zastanowić się czy warto zatruwać internet takim "zapleczem".

czasem normalnie brak mi słów.

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Typowy pod zaplecze, ale zaplecze coś nietypowe, co?;>

radze zająć się porządnym zapleczem;)

Normalne zaplecze typowo pod SWL tylko ze każda strona zawiera po 20 - 30 tys plików .php. A nie dało by sie tak dogadać z adminem żeby nie robił backupów mojego konta?? To by chyba rozwiązało problem.

tak, jednak...

czasem warto zastanowić się czy warto zatruwać internet takim "zapleczem".

czasem normalnie brak mi słów.

Po kilku latach w tej branży, zrozumiesz ze to nic nie da. Bo jeżeli ty nie będziesz zatruwał to na twoje miejsce przyjdzie 10 innych.

Raczej każdy hosting który dba o swoją jakość będzie się na Ciebie krzywo patrzył, a znając życie to pewnie w gre wchodzi najtańsze konto i badziewne skrypty :)

Właśnie wolał bym zapłacić więcej a mieć problem z głowy, a nie co chwile sie przenosić.

Właśnie wolał bym zapłacić więcej a mieć problem z głowy, a nie co chwile sie przenosić.
To zapłać komuś za przerobienie tego zaplecza na system bazodanowy i będziesz miał problem z głowy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion dobrze gada,

a odnośnie tego:

Po kilku latach w tej branży, zrozumiesz ze to nic nie da. Bo jeżeli ty nie będziesz zatruwał to na twoje miejsce przyjdzie 10 innych.

takie myślenie właśnie zabija polaków, polską gospodarkę i wszystko co z nimi związane.

bo skoro inni tak robią, to czemu nie ja?

bo skoro inni kradną, to czemu ja mam nie kraść?

bo skoro inni maja kasę, handlują na lewo, to co ja mam się męczyć z uczciwą wymianą towarów, jak też mogę tak jak inni?

przepraszam z OT, ale po prostu mnie zwija...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności