Skocz do zawartości

Nic nie idzie

garbacz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

mam jeszcze małe pytanko gdzie znajde tego tutka:

AS pomiedzy pierwszym a drugim postem (na tym forum jest link do tutoriala)

??

Ale nie myśl, że zbijesz na tym kokosy, bo i tak nie jesto rewelacyjne położenie reklamy. Przyznam, że nie testowałem tego zbyt wiele ale u mnie CTR nie był wspaniły. Ale myśle, że przy dobrej kompozycji, jak potrzymasz tam troche reklamę to może uda Ci się coś zarobić.

To juz lepszym polozeniem jest pod ostatnim postem (bo wtedy napewno ktos to zobaczy :D )...Predzej ktos kliknie po przeczytaniu calego watku niz w samym jego srodku. No ale to jest tylko moja skromne zdanie :)

pozycjonuj.png

To juz lepszym polozeniem jest pod ostatnim postem (bo wtedy napewno ktos to zobaczy Smile )...Predzej ktos kliknie po przeczytaniu calego watku niz w samym jego srodku. No ale to jest tylko moja skromne zdanie

Powiem Ci, że to nie jest głupi pomysł, rzeczywiście trzeba bedzie sprawdzić jak się ma reklama na dole forum. Czy ktoś ma może jakieś informacje na temat średniego CTR w tym miejscu.

Mam jeszcze małe pytanie, jeżeli mam na swoim forum te reklamy (już zmieniłem zobaczcie.. :D) www.fuxforum.boo.pl

i na stronie głównej nie mam zachęcających tekstów tylko jedynie w podpisie np. Wejdz w baner

i kilka innych osób chcących mi pomóc,

To łamię regulamin google?? czy nie??

Mówie tak, poniewaz nie jestem do końca pewien, a niechce dostać bana..

Troche ten podpis za dlugi masz mi sie zdaje. Jedno co Ci powiem to że zaden pracownik Google nie chodzi po wszystkich stronach z reklamami i nie przeglada ich dokladnie czy masz jakis zachecajacy tekst czy nie :D Jesli ukryles go w podpisie to raczej nikt sie nie przyczepi (wazne zeby nie bylo zadnego zachecajacego tekstu w poblizu samej reklamy)

pozycjonuj.png

ja z moich testow umieszczenia reklmy na forum phpBB

zdecydowanie polecam na samej górze w "ogłoszeniu" wtedy jest największa klikalność

testowałem jescze reklamy po pierwszym poście oraz na samym dole

Zajmujesz się pozycjonowaniem stron i szukasz kolejnych branż, w których możesz zarabiać? - seo.biznesmlm.pl- zarabiaj na suplementach

Znaczenie snów w sennik.biz

Nowy serwis z artykułami : www.magazynallinclusive.pl

Mówisz przemeks że mam to przetłumaczyc na polski?? bo przy rejetracji możesz zmienić język na polski. tyklo dla niezarejestrowanych tak wygląda :P

i jeszcze jedno :P

może te reklamy po pierwszym poście zostawic takie wtobione w reszte, a te w ogłoszeniach walnąć na taki wyróżniający sie kolor??

Bo niektórzy pisza że nie wiedzą gdzie ten baner jest, a takto bedzie się troche wyróżniał (ale bez przesady)

Jak już to jaki kolor byscie proponowali??

Jakis odcień zieleni??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności