Skocz do zawartości

Czy site ma znaczenie na pozycje ?

sirkus

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki dziwny problem, mianowicie serwis z wiadomościami zaciąganymi z rss-ów siedział twardo w top10 do czasu aż wpadłem na pomysł żeby zrobić z niego agregator rss i w folderze na serwerze zainstalowałem WP i dodałem te same kanały co na stronie zeby je zapisywało w bazie WP. Site dość szybko rósł ale że zaniedbałem stronę i nie linkowałem to spadła na 12-13 miejsce i tam twardo się trzymała od 2 miesięcy. Aż tu nagle musiałem zmienić hosting a przenosząc stronę zrezygnowałem z przenoszenia WP bo był mi zbędny i od tego czasu z dnia an dzień jak strony się wyindeksowują moja pozycja coraz bardziej się pogarsza na większość interesujących mnie fraz a od około 2 tygodni zacząłem ją precelkować.

Problem ten dotyczy moich 5 podobnych stron z różną tematyką.

I teraz pytanie do Was, czy wina pogarszania się pozycji leży po stronie braku wcześniej zaindeksowanych stron czy poprostu konkurecja się ruszyła ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności