Skocz do zawartości

Gdzie i za ile odnowić domeny *.pl

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie czy nie jest to błąd systemu, bo authinfo do globalnych było chyba zawsze, a tylko dostęp do polskich domen blokowali i wymagali papierów. Natomiast faktycznie dla pl też można teraz tak pobrać kod, nawet nie wiedziałem...

Chyba nie, bo dla pl wysyłałem do nich skany papierów ostatnio w lipcu (chyba, że był już nowy panel a tylko ja korzystałem ze starego), ale w sumie nieistotne ;)

Podejrzewam, że właśnie w nowej wersji panela się pojawiła ta opcja. O ile pamiętam w starym panelu można było pobrać kod tylko do domen globalnych a dla pl właśnie nie.

OVH jak tak jak na screenie 2 kliknięcia i kod jest, zawsze ugodowi jeśli coś nie tak po ich stronie poprawią, support telefoniczny na wielki plus.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

I to Twój pierwszy post na forum? Dzień dobry Mama uczyła mówić, Czy od razu polecać wyżej wspomnianą firmę?

Nie wiem kto siedzi po tamtą stronę ekranu ale Twój poziom marketingu na ten forum to jak palec mały do burdelu. I śmiech i grzech.

Wyciśniesz coś z siebie jeszcze przed BANem?

• Like 1

Witam, przez 10 lat wszystkie domeny rejestrowałem i przedłużałem na stronie home.pl w tym roku firma zrezygnowała z oferty "Cennik malejący" i z dnia na dzień cena domeny z 49 zł/netto wzrosła do 100 zł/netto bez możliwości negocjacji ceny. W przypadku domen funkcjonalnych było podobnie. Obecnie jestem na etapie transferu wszystkich domen do ovh.pl 

W przypadku większej ilości domen różnica cenowa jest spora i warta zachodu.

Już przy jednej domenie można lepiej spożytkować te 50zł rocznie. To, że kwota stosunkowo niewielka, nie znaczy, że nie warta zoptymalizowania ;)

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

UPS

Wyciśniesz coś z siebie jeszcze przed BANem?

No i masz teraz MaxPan problem.Zrobiłeś edycję w poście DanielK1 na ups i zaraz zlecą się szeptacze co będą tę firmę promować, a święta (dużo różnych wysyłek) to ja się dziwię że jeszcze po harvescie tej frazy na forum nie znaleźli.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Witam, przez 10 lat wszystkie domeny rejestrowałem i przedłużałem na stronie home.pl w tym roku firma zrezygnowała z oferty "Cennik malejący" i z dnia na dzień cena domeny z 49 zł/netto wzrosła do 100 zł/netto bez możliwości negocjacji ceny. W przypadku domen funkcjonalnych było podobnie. Obecnie jestem na etapie transferu wszystkich domen do ovh.pl 

W przypadku większej ilości domen różnica cenowa jest spora i warta zachodu.

Pewnie, że warto. Ja też mam kilka u nich. 50zł na każdej domenie = 50% Nie ma się nad czym zastanawiać skoro nie chcą dać zniżek ;)