Skocz do zawartości

Gdzie i za ile odnowić domeny *.pl

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

@salab - nie napisałem, że polecam, co więcej sam napisałem, że nie korzystałem. Piszę bo cenowo wygląda dobrze w porównaniu z innymi ofertami, inaczej bym nie pisał. Co do refa, to nie ukryłem go - możesz kliknąć w link, albo przepisać sobie adres do przeglądarki, Twoja wola :D Zresztą dowiedziałem się o nich tylko dlatego, że mają swój PP w Zanoxie :P

EDIT:

Aha i ref jest na hosting , nie na samą domenę B)

Edytowane przez mackingus

"Gdy myślisz, że możesz lub gdy myślisz, że nie możesz - w obu przypadkach masz rację." - Henry Ford

Hosting z SSL, SSH, bez ograniczeń transferu lub mały pakiet 3 miesiące gratis

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Dropped rejestracja 12 odnowienie 50 i to już ceny brutto bo dropped.pl nie jest płatnikiem vat;P

Jeśli jesteś płatnikiem VAT to nie ma to żadnego znaczenia. Niemniej też polecam dropped :aniolek:

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Jeżeli nie jesteś płatnikiem podatku VAT, a Twoje działanie nosi znamiona działania ciągłego (kupujesz domeny co jakiś czas nawet po jednej) to powinieneś zarejestrować się do podatku VAT jako importer usług i odprowadzać do US podatek VAT Deklaracja VAT-9M.

Jeżeli kupujesz jedną domenę i nie powtarzasz tego działania to jest tak jak napisał NetBusters Group

ja polecam też dropped, zwłaszcza pod domeny obrotowe, łatwo kupić, sprzedać, etc, ewentualnie ppd, też niskie ceny i prosta obsługa, niedrogo jest też w ovh, chociaż panel mają beznadziejny wg mnie, nie polecam na pewno home - drożyzna jak nic ;)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Ja ostatnio zacząłem korzystać z https://www.domenoweoferty.pl. Jak dla mnie ceny, są niskie, a panel jest banalny w obsłudze. Poza tym przy zrobieniu przelewu np. z PEKAO SA nie trzeba czekać kilkunastu godzin aż kasa dojdzie lecz konto jest doładowywane od razu więc od razu możemy wziąć sobie domenki. ;)

Edytowane przez virus4

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

• 3 tygodnie później...

Mam ponad 20 domen zarejestrowanych w domeny.pl, jest drogo - ale też bezproblemowo.

Chciałbym przenieść to w jakieś tańsze miejsce, być może OVH, trochę tutaj piszecie o nieintuicyjnym panelu i problemach z obsługą.

Czy faktycznie jest aż tak źle? ;)

mniej znaczy więcej