Skocz do zawartości

Gdzie i za ile kupić domeny globalne za granicą

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Tytul:

Gdzie i za ile kupić domeny globalne za granicą

Wpis:

Pytania na temat, cen gdzie kupić domeny globalne w Polsce.

;)

A teraz pytanie. Najprawdopodobniej najtańszą globalną jest .info. W goddady jest po 1,99$+0,20$.

Gdzieś taniej można kupić .info lub inną? Można bez problemu dostać authinfo w goddady po takim zakupie?

Są jakieś w GD kody bonusowe? I po ile odnowienie jest bo nie mogę znaleźć.

(L)

Natomiast najprawdopodobniej najtańsze domeny globalne (com, net) są w Ipower, bez żadnych promocji, w stałej cenie 7,75$ (choć pamiętam jak ok. rok temu były po 6,5$, widać podwyżki nikogo nie omijają) ;)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

A teraz pytanie. Najprawdopodobniej najtańszą globalną jest .info. W goddady jest po 1,99$+0,20$.

Gdzieś taniej można kupić .info lub inną? Można bez problemu dostać authinfo w goddady po takim zakupie?

Są jakieś w GD kody bonusowe? I po ile odnowienie jest bo nie mogę znaleźć.

Co kilka miesięcy robia promocje na info 0,99 + 0,20$

Nie spotkałem się z kodem na obniżenie ceny rejestracji, natomiast popularne sa kody na przedłużenia i rejestracje innych rozszerzeń.

gdp0834q - SAVE 25% on your order of $100 or more

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
potwierdzam w przeliczeniu calkowity koszt domeny w godaddy ~3.06zł za .info (dane ze wczoraj )

Pozdrawiam

A orientujecie się czy przy tej cenie 0.99$ authinfo jest darmowe , domen można zarejestrować dowolną ilość i można się bez żadnych opłat wytransferować do innego rejestratora?

• 3 miesiące temu...

Oczywiscie, rejestruj ile chcesz

0.99 za xx.info

inna firma ktora oferuje 99C za xxx. info jest domaisned.com, ale wejscie poprzez secureserver.net. Oni takze rejestruja xxx.com za 6.95$, ale trzeba uwazac na nich gdyz przedluzanie kosztuje juz 35 - prosta sprawa, przeniesc do godaddy.com

go daddy rejestracja xxx.com na promocji 6.95$, zawsze mozesz znalezc ich kupons googlujac

Pozdrawiam

A orientujecie się czy przy tej cenie 0.99$ authinfo jest darmowe , domen można zarejestrować dowolną ilość i można się bez żadnych opłat wytransferować do innego rejestratora?

• 6 miesięcy temu...

Rok temu skorzystałem z promocji w GoDaddy i kupiłem ok. 10 domen .info po ok. 1$, jednak gdy przyszło mi je odnawiać, rachunki były wystawione na ponad 8$. Czy zna ktoś inną firmę, gdzie odnowienie jest tanie, tak samo jak rejestracja?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

• 4 miesiące temu...

Nie - GoDaddy przyjmuje tylko płatności z kont PayPal z dodaną kartą.

Możesz oczywiście kupić jakąś wirtualną i nią zweryfikować konto.

A co do tematu: ja polecam NameCheap.com, ze względu na niską cenę bez promocji ($9.69) oraz WhoisGuard za $2.88.

Edytowane przez βασιλιάς