Skocz do zawartości

Proszę o pożadna opinie/krytyke

Greenafik

Rekomendowane odpowiedzi

ej no, kilka postów temu napisałem y zamknąć ten temat! A ty traktor, jakbys chciał wiedzieć to do konkursu nikt sie nie zgłosił i tyle :/ i jeszcze ten iphone to miał byc .psd a ty jestes naiwny ;)

[OFF]

jakiś admin niech zamknie! i usunie! plisek ;)

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja nie jestem naiwny, tylko ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem chłopcze.

Ani przez ułamek sekundy nie pomyślałem, że dasz komukolwiek iphone'a. Moja reakcja na ten banner to śmiech i irytacja. Nie lubię ludzi którzy próbują w taki sposób pozyskać użytkowników. Idź zaspamuj stronę o pokemonach, jeżeli chcesz pozyskać odpowiednich dla siebie userów, bo nie sądze żeby ktoś nabrał się na twoje chwyty marketingowe rodem ze szkoły podstawowej.

Ja nie jestem naiwny, tylko ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem chłopcze.

Ani przez ułamek sekundy nie pomyślałem, że dasz komukolwiek iphone'a. Moja reakcja na ten banner to śmiech i irytacja. Nie lubię ludzi którzy próbują w taki sposób pozyskać użytkowników. Idź zaspamuj stronę o pokemonach, jeżeli chcesz pozyskać odpowiednich dla siebie userów, bo nie sądze żeby ktoś nabrał się na twoje chwyty marketingowe rodem ze szkoły podstawowej.

po pierwsze, masz zły dzień to sie nie wyzywaj na dziecku,

po drugie, akurat tu twoja wtopa - niedawno wyszedłem z podstawówki(2 lata temu),

po trzecie, a baner nie dla ciebie tylko dosłownie 'dla dzieci' naiwnych, na samych dorosłych mi nie zalezy bo 60 czy 70 % internautów to dzieci :)

po czwarte, to tyle, zastanów się czasami nim co napiszesz :rolleyes: polecam korzystanie z takiego fajnego organu ludzkiego potocznie zwanego 'muzg'iem :)

*zaspamuj - za spamuj się pisze osobno :)

*sądze - sądzę ;P

i napisze 4 raz prosbe o OFF TOP, sam go nie zamknę xD

*zaspamuj - za spamuj się pisze osobno

Skąd masz takie informacje?

*sądze - sądzę ;P

Zwykła literówka spowodowana pisaniem na laptopie. Można się domyślić patrząc na poprzednie wyrazy np. lubię lub stronę

po pierwsze, masz zły dzień to sie nie wyzywaj na dziecku

Błąd w myśleniu. Najpierw pojawia się dziecko, potem zły dzień, nigdy odwrotnie. W tym przypadku to Ty popsułeś mi humor :)

po drugie, akurat tu twoja wtopa - niedawno wyszedłem z podstawówki(2 lata temu)

Gdzie ta wtopa, bo nie widzę?

po czwarte, to tyle, zastanów się czasami nim co napiszesz polecam korzystanie z takiego fajnego organu ludzkiego potocznie zwanego 'muzg'iem

W 2 klasie gimnazjum nie masz pojęcia do czego służy mózg, chociaż podejrzewam, że jeszcze o tym nie wiesz.

Nie jestem laureatem złotego pióra, ale nie robię wielu błędów ortograficznych. Nie pouczaj innych, jeżeli sam nie jesteś czegoś pewien.

A ty traktor, jakbys chciał wiedzieć to do konkursu nikt sie nie zgłosił i tyle :/

Lubię pomagać ludziom, dlatego dobrowolnie zgłaszam się do konkursu bo byłaby szkoda gdyby telefon się zmarnował :) Więc można już na przykład reaktywować konkurs, skoro uczestnik się znalazł :)

BTW: Gdzie mogę odebrać iphona?

• 2 tygodnie później...

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

_

Nie zważając na poprzednie posty w temacie, proszę o nową ocenę/krytykę iż znów zrobiłem nowy szablon ;)

Jak dla mnie to ten wyszedł mi ciut bardziej 'profesjonalnie'.

Starałem się ograniczyć wielkośc grafik by strona sie szybciej ładowała,

tamten szablon miał 40MB a ten teraz tylko 3MB :D mysle że cć róznice i szybciej się ładuje, co nie?

[stary szablon jakby ktoś był nowy i nie wiedział > https://img396.imageshack.us/img396/2392/staryszde7.gif ]

Błagam, jeżeli coś komuś koślawo jakoś sie pokazuje to pokaże screena ;)

Przy okazji jak ktos się zna na angielskim bądz niemieckim to zwróci mi uwage czy gdzieś mam błędy, proszę :)

Ciągle to samo :( nie zwracasz uwagi na szczegóły :)

1. Polska flaga nie działa :) Więc z obcego języka można przejść na polski tylko wpisując adres :(

2. Niemieckiego nie opanowałem do perfekcji więc się nie wypowiem :) ale w angielskim masz sporo błędów i najgorsze jest to, że mimo iż pisownia wyrazów (sprawdzana na szybko) jest dobra to sens pozostawia wiele do życzenia :(

Thanks to that visit this site
Brakuje osoby = "you"

Przejrzyj wszystko tak naprawde dokładnie jeszcze kilka razy, żeby wyeliminować błędy B)

Pozdrawiam B)

Czytając wątek od początku byłem przekonany, że wszystkie uwagi dotyczą obecnego szablonu, a tu proszę taka niespodzianka okazuje się że stary szablon był lepszy. Bez zbędnego rozpisywania się nowy szablon nadaje się pod bloga nie pod stronę tego typu. I skąd Ty wziąłeś w starym szablonie 40M :))

Ciągle to samo :( nie zwracasz uwagi na szczegóły ;)

1. Polska flaga nie działa ;) Więc z obcego języka można przejść na polski tylko wpisując adres

2. Niemieckiego nie opanowałem do perfekcji więc się nie wypowiem :D ale w angielskim masz sporo błędów i najgorsze jest to, że mimo iż pisownia wyrazów (sprawdzana na szybko) jest dobra to sens pozostawia wiele do życzenia

Thanks to that visit this site
Brakuje osoby = "you"

Przejrzyj wszystko tak naprawde dokładnie jeszcze kilka razy, żeby wyeliminować błędy

Pozdrawiam B)

1. Tak wiem to celowe bo w menu 'start' jest przekierowaniem na polski ;)

2. Google tłumacz więc jestem pewien że jest duzo błędów, poszukuję kogoś kto by je poprawił sam nic więcej nie wymysle, a nie mam odwagi podejśc do nauczyciela i 'prosze pana mógł by pan wejśc na https://www..... i powiedzieć co mam poprawić' ...

Czytając wątek od początku byłem przekonany, że wszystkie uwagi dotyczą obecnego szablonu, a tu proszę taka niespodzianka okazuje się że stary szablon był lepszy. Bez zbędnego rozpisywania się nowy szablon nadaje się pod bloga nie pod stronę tego typu. I skąd Ty wziąłeś w starym szablonie 40M

Tak, chyba masz racje, zależało mi na tym by się szybko ładowało, na starym 40M bo .jpg i wogule składał się z większych grafik... :(

Na bloga... no nie wiem bo gdy szukałem inspiracji wchodzac na inne strony dot. grafiki [polskie i zagraniczne] nie widziałem niczego 'poządnego' praktycznie większość składała się z zwykłego loga jako nagłówek a reszta strasznie zwyczajna... oto przyklady : https://photoshop.pl/ ; https://www.good-tutorials.com/ ; https://www.webphotoshop.pl/ to najpopularniejsze i czy na pewno sa lepiej skonstruowane od mojej ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności