Skocz do zawartości

POKEMONY

JackDaniels

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Kukis pokemony to moja ulubiona bajka mam wszystkie sezony na kompie podpisane "Prison Break" tak dla niepoznaki... zajmują chyba 200GB :) To oczywiste że pikaciu wydaje ogłos pika pika ;) Mam ten odgłos w komórce ustawiony na SMS ;)

Piona! ;-) O ile za serial się jeszcze nie brałem, to nałogowo gram w pokemony znane z GBA (w które grał chyba każdy, niezależnie od wieku pomimo tego, że grupa docelowa do dzieci do 13 roku życia) na laptopie. :(

Ale co by nie było, że offtopic, to dorzucę pokemona, który został przypisany do mojego nicka (pisaneg oryginalnie, z płetwami)

205.gif

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Nie pamiętam, ile razy przeszedłem pokemony na gameboy-u ;)

Miałem złotą edycję gry i żółtą (special pikachu edition! :D)

nintendo-pokemon-yellow--special-pikachu-edition-gbc.jpg

Dużo w to grałem, oj dużo. Game Boy color rule (kojarzy mi się z dzieciństwem).

Niestety całość (konsola i gry) poszły 2 lata temu na allegro ;)

edit... kto jeszcze sie przyzna, że grał w tą grę? :>

NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut

pokemony.com - - MaCiE PoLe dO PoPiSu o_o

TrAkToFfAnIe pOkEmOnófF :D

Przyklafwafaewfwqafd.jpg

Obserwuje się coraz powszechniejsze występowanie pokemonów w miejscach publicznych. Istnieje prawdopodobieństwo, że wprowadzana obecnie polityka prorodzinna doprowadzi w ciągu kilkunastu lat do znacznego nasilenia się zjawiska. Jedynym ze sposobów na zmniejszenie populacji pokemonów jest częste wyłączanie Gadu-Gadu.

Pokemony korzystają z Naszej Klasy bardzo często, niemal tak często jak z GG. Niemniej popularnym miejscem występowania w internecie są fora o tipsach itp. (radzimy nie wchodzić, by uniknąć załamania). Piszą także dużo różowo-obrazkowych blogów (na których najczęściej zawieszają się komputery), często można takie niechciane blogi znaleźć szukając czegoś w wyszukiwarkach.

dO ZoBaCzEnIa tEż pokemonomstop.fasthost.pl oRaZ nastolateq.com ^^

ps. p154n3 7r4n5l470r3m....

edit... kto jeszcze sie przyzna, że grał w tą grę? :>

Jak pisałem wyżej - nie sposob się nie przyznać. Crystal, Gold, Leaf Green czy Fire Red (pomimo tego, że te wersje nie różnią się wieloma rzeczami). Trza przyznać, że pokemony na GBC i GBA to był hicior i wielki sukces marketingowy (patrz: wydanie dwoch praktycznie takich samych wersji, które i tak się dobrze sprzedaly).

KIlka tygodni temu znów się zaczęla mania, jak bodajże ktoś na IRC-u (nie na kanale seo) napisal, że po pracy lubi odpalić pokemony i się zaczęło. ;-)

Nie ma problemu, aby uruchomić .gbc/.gba na komputerze (niezależnie od systemu operacyjnego). Jak chcesz sobie powspominać, to zainteresuj się VisualBoyAdvance.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności