Skocz do zawartości

Przekierowanie z domeny na filtrze

Virusek

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak ma ten filtr zmniejszyć spam w wyszukiwarce. Jest on raczej motywacją do szybkiego i masowego spamowania bezwartościowymi stronami których nie będzie szkoda.

Niestety, MUSZĘ przyznać Ci rację, zmierzam w kierunku czegoś, czego od początku się brzydziłem.....Do tej pory starałem się, pracowałem nad stronkami zapleczowymi - ręcznie , nie z automatu, pisałem konkretne teksty.....szkooda czasu i tyle - bo jakiś debil moderator lekką ręką daje bana.

Obserwuję z zazdrością automatyczne zaplecza z site 500 000 i sądzę, że ten kierunek jest jedynie słuszny. Robić wylęgarnie automatycznych śmieci. A niech banują nawet po kolei, ale wylęgarnia działa i automatycznie powstają nowe śmieci.... - może nie tak piękne jak wspomniana, ale ZAWSZE będą punkty w systemach (których też nie lubiłem nigdy).

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności