Skocz do zawartości

update PR ? korekta poprzedniego updatu?

mario1973

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Przyjrzałem się bliżej - dmozy poleciały z 1/2 na N/A - albo cofają częściowo update, albo karzą niektóre strony :aggressive:

To wyglądało u mnie jak cofnięcie ostatniego updatu dla dwóch domenek.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

jeja - dopiero 23.08 zauwzyliście ? juz od 7 sierpnia wielkie G zrobiło mi powrót do starego PR.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeja - dopiero 23.08 zauwzyliście ? juz od 7 sierpnia wielkie G zrobiło mi powrót do starego PR.

może u Ciebie zrobiło 7 sierpnia, ale u mnie dla dwóch domen zrobiło powrót właśnie 23.08 .

Pierwotnie obie domeny zostały skrzywdzone - PR im spadł, a 23.08 wzrósł do poprzedniej wartości.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

U mnie zmiany dopiero teraz nastąpiły. 7 sierpnia na pewno wszystko było po staremu...

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

U mnie żadnych spadków, ale może dlatego, że nie mam śmieciowych stron.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności