Skocz do zawartości

Zabawne pozycjonowanie

moreus

Rekomendowane odpowiedzi

jak na razie nie potrzebuje spamu...

Czy warto ryzykować spamując?

Ja bardzo dużo pracy wkładam, żeby wypozycjonować moją stronę i staram się nie stosować żadnych spamerskich technik, ale jednocześnie dobrze ją zopytmalizować - pod wiele słów kluczowych. (Już chyba zbliża się moja upragniona 1. pozycja :( ).

Za byle spam przecież może na mnie moja liczna konkurencja nakablować do Google. Jak by mi zbanowali stronę, to byłby niemały problem.

Więc ja nie ryzykuję.

Względy etyczne, to po drugie.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Ech, i tu można by pogdybać nad ideom spamu.

Co to jest spam? Gdzie są granice etyki?

Co by nie było że bronie ctrl v :-)

ale zobacznie tak chłodniejszym okiem na proceder mnożenia katalogów lub stron o wątpliwej wartości, po to aby mieć gdzie linki trzymać i je wymieniać.

Podobnie ukryte warstwy i kombinacje alpejskie z używaniem x razy słów kluczy, wplecionych pokracznie w zdania.

To akurat nagminnie jest stosowane.

I za to nie wyzywajom ludzia, a za ctrl v...

;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności