Skocz do zawartości

Ankieta dotycząca filtra

Bestmedia

filtry  

63 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy dostałeś w ostatnim czasie filtr na którąś ze swoich domen?

• Tak
      40
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Było 5 do 1... później te w/w, a teraz 20:10 :)

Widać, że dużo osób zostało poszkodowanych... a może by zrobić drugą ankietę - czy zostałeś poszkodowany przez ostatni filtr. I warianty: "Tak, dostałem na wartościową stronę", "Tak, dostałem na średnią stronę z swl", oraz "Nie, bo dostałem na spama" :>

I jeszcze jeden parametr - ile stron posiadasz: do 10, do 100, do 1000, powyżej. Łatwo się jest bowiem wymigać od filtra jak masz jedną czy trzy strony, gorzej, jak masz setkę - zawsze któraś tam podpadnie.

Posiadam pow, 100 stron, i zauważyłem filtr na jednej stronie "wartościowej". Jest to (a w zasadzie było) mocne i w miarę normalne zaplecze. Trochę szkoda, ale nic wielkiego. Pewnie mam filtry jeszcze gdzieś, ale mało przeszkadzające, to i nie widzę.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności