Skocz do zawartości

Niektóre adresy URL w tej mapie witryny mają długi czas reakcji.

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

W Webmaster Central przy mapie pokazuje mi taki błąd:

"Niektóre adresy URL w mapie witryny mają długi czas reakcji.

Niektóre adresy URL w tej mapie witryny mają długi czas reakcji. Może to oznaczać problem z serwerem lub treścią strony. "

Czego to może być wina?

Też takie coś mam. Mam stronę w home.pl, więc wątpię, aby był to problem z serwerem. skrypt też nie jest obciążony. Też z chęcią się dowiem.

BTW: Mam tez błędy 404, że nie znalazł strony, a jak kliknę w ten link, to przenosi mnie dokładnie tam gdzie powinno. Nie wiem czym to może byc spowodowane.

seowyszbanner.gif

Też takie coś mam. Mam stronę w home.pl, więc wątpię, aby był to problem z serwerem. skrypt też nie jest obciążony. Też z chęcią się dowiem.

Właśnie w home.pl od kilku dni są problemy z serwerami - zauważyłem na kilku niezależnych serwerach problemy z bazami, a i na samych virtualkach pojawiają się 503.

Myślę więc, że komunikat w GWC jest prawidłowy - widocznie robot w tym momencie trafił na 404 lub 503

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności