Skocz do zawartości

Co lepiej stawiać

7087822

Rekomendowane odpowiedzi

cel podłączenia do systemu :)

precle - ludzie/adery sami dodają wpisy

katalogi - sami ludzie/addery dodają wpisy

potem wystarczy to podlinkować i 2 strony się cieszą

ty bo masz podstrony (anóż ktoś podlinkuje swój wpis)

katalog masz podstrony(tu raczj nikt nie podlinkuje, chyba, ze katalog będzie wartościowy)

Dodający

mają linki zwroten do swojej strony

z precli tematycznie i katalogów czasem też

sygnaturka.png

stawiaj wszystko na co masz pieniądze, czas, ochotę, co umiesz postawić i co Ci jest naprawdę bardzo zbędne;)

Incognito - to tak, tam o pozycjonowaniu, ale nie Ciii, bo się wyda. Nie mów nikomu...

Przyszłość seo - wszyscy mówią to i ja...

Wynika że precle po zatym do tego podlinkowania wpadłem na taki :)

Narzedzia Websterskie gogle posiadają opcje wyświetlania linków zewnętrznych i gdybym te linki podlinkował na swojej stronie co wy o tym myślicie warto sobie tym głowę zawracać ?

Paweł

-------------------------------------------

Jakiś czas temu ktoś wrzucił mi do precla iframe z malware i został zablokowany (precel) w google. Dzięki temu, że był podpięty do webmaster tools w ciągu niecałej doby odblokowali, a przecież musieli sprawdzić stronę czy już nic na niej nie ma (a precel typowo zapleczowy, z podpiętym systemem)

02-468x90.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności