Skocz do zawartości

Pozycjonowanie zagr, strony

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałem Was prosić o jakieś wskazówki dotyczące pozycjonowania stron o treści anglojęzycznej. Przyznam, że pokusiłem sie na reklamodawców AsSense z USA, którzy potrafią sporo zapłacić.

Gdy stronę juz przygotowałem, umieściłem na serwerze i dodałem do DMOZ'a (ponad tydzień temu i nic :/) przyznam, że link w webwweb.pl jakoś nie sktutkuje ponieważ Google zaindeksował już te strony (na których widnieje wpis) ale nie wszedł na link (ze statystyk webwweb.pl to wynika)

Macie może jakieś propozycje zagranicznych katalogów lub czegoś innego co umożliwiło by mi zaindeksowanie strony i późniejsze jej pozycjonowanie.

zagranicznych katalogów lub czegoś innego co umożliwiło by mi zaindeksowanie strony i późniejsze jej pozycjonowanie.

https://info.vilesilencer.com/main.php?rock...k=freelista.php

https://www.tipsntutorials.com/Top-Directories

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dzięki, w między czasie tez znalazłem ciekawey spis:

https://www.best-web-directories.com/free-d...directories.htm

A czy może ktoś wie dlaczego G nie wszedł na linki, które prowadziły na moją stronę a zaindeskował stronę z linkiem do niej.

Przyznam, że chciałem sprawdzić jak wyglądają prawdziwe stawki pod słowo "mesothelioma" bo wiele się o tym słyszy. Nie myślcie, że chce tutaj robić byle jaką stronkę, żeby jakoś wydusic te pare dolarów. Myśle, że jeśli stawki będą na prawde takie wysokie to mozna tworzyć ciekawey serwis o tej tematyce.

Czy Google może mieć jakiś uraz do stron na temat tego raka ? Z związku z tym, że sporo osób, że tak powiem spamuje robiąc byle jakie strony ?

Czy ktoś sie już z czymś takiem spotkał ?

A czy może ktoś wie dlaczego G nie wszedł na linki, które prowadziły na moją stronę a zaindeskował stronę z linkiem do niej.

Google najpierw pokazuje stornę z której pochodzi link, a dopiero po miesiącu (najwcześniej) stronę do której link prowadzi. Inaczej mówiać czasy szybkiego pozycjonowania stron odchodzą powoli w otchłań histroii.

Google najpierw pokazuje stornę z której pochodzi link, a dopiero po miesiącu (najwcześniej) stronę do której link prowadzi. Inaczej mówiać czasy szybkiego pozycjonowania stron odchodzą powoli w otchłań histroii.

To wielkie dzięki, ostatnio jakoś zacząłem zamartwiać się tymi objawami, ale skoro mówisz, że takie cuda sobie G wymyśla to niech mu będzie. W takim razie nic tylko czekać pozostaje.

Przyznam, że chciałem sprawdzić jak wyglądają prawdziwe stawki pod słowo "mesothelioma" bo wiele się o tym słyszy.

Wydaje mi sie, ze jednak slyszysz tylko to co chesz slyszec. Juz kiedys na forum pisalem, ze za klikniecie w reklame mesotheliomy moza uzyskac kolo $0.15, chociaz czesciej $0.03, wiec chyba szkoda zachodu.

Stawki w Adwords sa wysokie, ale Ci co daja taki max CPC, to ograniczaja wyswietlanie tylko do Google.com i nie pozwalaja na wyswietlanie na stronach partnerskich. Na stronach wyswietlajacych Adsense pokazuja sie reklamy tych za $0.05.

Że tak powiem, nie licze na reklamy za 100$ myśle, że może będą jakieś w graniacach kilku dolarów bo takie wydaje mi się, że mogą się zdarzać.

W końcu za kilka dolarów mozna chwycić reklamy na inne keywordy więc czemu nie na "mesothelioma"

W końcu za kilka dolarów mozna chwycić reklamy na inne keywordy więc czemu nie na "mesothelioma"

dlatego, ze mesothelioma jest przereklamowana na wysztskich forach o pozycjonowaniu. Gwarantuje Ci, ze nie zalapiesz sie na reklamy za wiecej niz 15 centow. Juz to sprawdzalem i to dlugo zanim zostalo to tak rozpropagowane.

dlatego, ze mesothelioma jest przereklamowana na wysztskich forach o pozycjonowaniu. Gwarantuje Ci, ze nie zalapiesz sie na reklamy za wiecej niz 15 centow. Juz to sprawdzalem i to dlugo zanim zostalo to tak rozpropagowane.

W takim razie wysłucham Cię i nie będe marnował czasu na to. W kazym razie dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności