Skocz do zawartości

Dziennik - "Google przeglądarką"

netelektryk

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy ktoś zwrocil na to uwage ale zdaje sie ze w dzisiejszej gazecie "Dziennik" widzialem takie oto haslo ....Google...światowa (i tu uwaga) przeglądarka", tekst mowil o 10 urodzinach Google.

Jezeli mnie oczy nie mylily to byla to wtopa jakich malo

:]

Używaj Cuilla i Hakii

i daja takie cudo na 1 sza strone

czy tego naprawde nikt nie redaguje ?

Używaj Cuilla i Hakii

Może rzeczywiście dla zwykłego śmiertelnika nie przesiąkniętego informatyzacją pojęcie przeglądarki utożsamiane jest z wyszukiwarką google.

I co najśmieszniejsze to ONI a nie MY mogą mieć rację ;)

To chyba wynika z tego, ze kazdy profesjonalista z olejem w glowie teraz myje gary za granica ;) Dziennikarze zadziwiaja glupota, kiedys w programie motoryzacyjnym zachwalali 12 cylindrowy silnik V8 w jakims sportowym aucie :P

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

kiedys w programie motoryzacyjnym ...
Kiedyś? Ja to mam ubaw cały czas jak na polski tłumaczone są programy, w ktorych leci materiał motoryzacyjny lub techniczny (discovery, eurosport, tvn turbo, itp) Albo nie wiedzą o czym mówią, albo tłumaczą jak z translatora :)

.

https://www.dziennik.pl/hitech/article22664...y_niz_KGB_.html

tytuł inny, ale w treści też można znaleźć ciekawe fragmenty :)

Na przykład w świecie, w którym programy telewizyjne stają się zbędne, bo odpowiednie treści można przywołać na żądanie, przeglądarka potrafiąca znaleźć wybrany klip lub program będzie ważniejsza niż kiedykolwiek.
Razem z urodzonym w Rosji Brinem rozpoczęli prace nad niebywale złożonym algorytmem klasyfikującym strony internetowe pod względem ważności. W oparciu o ten algorytm chcieli następnie stworzyć przeglądarkę.

;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności