Skocz do zawartości

Dreamhost - jak przedłużyć bez karty kredytowej?

sbvc

Rekomendowane odpowiedzi

To jak mam przedłużyć konto skoro nie mam karty kredytowej? ;)

Powiedzą mi "bye bye"? Przecież ja chce im te 120$$ wpłacić tylko nie mam jak. Konto na paypalu mam.

EDIT: Ile mam czasu na wpłacenie pieniędzy? Konta chyba nie zamykają tego samego dnia co się termin kończy?

To jak mam przedłużyć konto skoro nie mam karty kredytowej? ;)

Powiedzą mi "bye bye"? Przecież ja chce im te 120$$ wpłacić tylko nie mam jak. Konto na paypalu mam.

To napisz im, że chcesz ale nie możesz. Powinni przedłużyć bez problemu.

A tak na serio. Możesz znaleźć kogoś z kartą kredytową, dogadać się, zrobisz mu zwykły przelew dodając jakiś napiwek a on przeleje $ do dreamhost lub na twoje konto PayPal, skad sam je wyślesz dalej.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Możesz znaleźć kogoś z kartą kredytową, dogadać się, zrobisz mu zwykły przelew dodając jakiś napiwek a on przeleje $ do dreamhost lub na twoje konto PayPal, skad sam je wyślesz dalej.

I tu też jest problem bo łatwo ktoś może mnie w konia zrobić. Do tego najlepsza byłaby np. umowa z tym, że ja się dopiero dzisiaj obudziłem, że konto mam ważne do 25 sierpnia. ;)

Spróbuję do nich napisać.

Ja tam sobie jakoś poradziłem gdy pierwszy raz kupowałem konto na DreamHost, nie mając jeszcze karty kredytowej. Trzeba chcieć i trochę pomyśleć ;) Ja znalazłem jakiegoś gościa na Allegro który sprzedawał usługe wykupywania kont... chyba rapidshare. Tak więc logicznie musiał mieć konto w PayPal i karte kredytową. Napisałem mu o co chodzi, czy dałoby radę itp. Wystawił dla mnie aukcje, przelałem mu pieniadze na zwykłe konto i dalej on wysłał do dreamhost. Jedyny minus jest taki, że konto wychodzi trochę drożej.

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Jak przedłużyć konto na dreamhost.com nie mając karty kredytowej, a jedynie konto w mbanku? Oni tam wszędzie wymagają karty. Jest jakiś inny sposób?

Jest jeszcze jedna możliwość przedłużenia ważności konta bez jakiegokolwiek płacenia. Nie zapominajmy o ich programie partnerskim, w którym za każdego poleconego z pierwszego poziomu mamy aż 47$. Warto się tym zainteresować i co roku mieć płatności z głowy. W tym roku przedłużyłem konto wpłacając raptem ponad 20$(nie pamiętam już ile dokładnie), a to tylko dlatego, że miałem dwóch poleconych, za których razem dostałem 94$. Na baner DreamHost w zapleczu katalogowym zawsze znajdzie się miejsce ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności