Skocz do zawartości

Czy link dodany do księgi gości pomaga ??

Rekomendowane odpowiedzi

w jednym przypadku na tysiąc,

wpsisy szybko się zmienieją,

na ogół księgi nie są indeksowane,

raz czy dwa widziałem księgi gosci z Pr4 , wówczas warto cosik tam napisać, może link się utrzyma przez kilka dni :hello:

a poza tym czasem ktoś kliknie,

aczkolwiek skuteczność praktycznie zerowa :)

• 1 miesiąc temu...

ja kiedys znalazlem w google swoj wpis a raczej komentarz jakiegos forum, chyba onetu z przed dobrych 3 lat...

ale wezmy np. google https://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...aj+z+Google&lr=

moim zdaniem radzi sobie z takimi linkami :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

• 1 miesiąc temu...

... tu znowu sytuacja zależy od konkretnej księgi.

Google może rozpoznaje wielkie 'farmy' ;) z księgami gości i może takie ignoruje, ale przecież są tysiące mniej popularnych skryptów, czy też księgi robione w autorski sposób.

I w jaki sposób Google ma możliwość wyłapania tych ostatnich? Wszystko co ma 'księga gości' w nazwie jest ignorowane? Nie wierzę.

:)

Szy.

https://www.katolik.pl/kgosci/guestbook.php

inne książki podam później. Aktualnie mam troche zawał pracy. Sory :]

Poszukaj książki wydziału zarządzania kryzysowego.. w treści jest link do me2.pl

kilka postow wyzej podalem adres pewnej ksiegi i widze, ze ktos (i nie sadze by byl to Cerebru) zachowal sie paskudnie. naprawde wstyd.

nie takie byly moje intencje, w tym momencie sam czuje sie posrednio odpowiedzialny za ten spam... :)

szanowny uzytkowniku tego forum, zrozum prosze, ze dzialajac w taki sposob szkodzisz nie tylko wlascicielowi ksiegi, osobie pod ktora sie podszywasz ale tez sobie;

ja na przyszlosc bede ostrozniejszy w podawaniu przykladow i podobnych miejsc w sieci, a szkoda, bo fajnie jest dzielic sie wiedza... no ale okazuje sie, ze nie z kazdym.

to bylo naprawde szczeniackie i glupie. skonczylem.

Też kiedyś spamowałem księgi gości, ale wtedy nie miałem kompletnie pojęcia o pozycjonowaniu. I z tamtych czasów jeden wpis ciągle jest wyświetlany w link:www.rafal.waw.pl

[EDIT]

Widocznie mój post został wysłany kilka sekund po poprzednim, ale od razu zaznaczam, że nie odnosi się do niego - tzn. słowo "spam" zostało użyte w łagodniejszym znaczeniu niż wyżej opisany CHAMSKI spam.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

zero3. To nie Twoja wina. Nie możesz odpowiadać za czyjąś głuoptę.

To, że na forum podasz adres strony prezydenta i ktoś z tego forum zniszczy tą stronkę, nie oznacza, że to w jakimś stopniu Twoja wina..

pozdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności