Skocz do zawartości

Czy link dodany do księgi gości pomaga ??

Rekomendowane odpowiedzi

Sluchaj... Czy ty sobie zartujesz? Bez podstaw... Mowisz tak jakby tu jestes, ale wyglada na to ze ciebie tu jednak niema. Kto robil te wszystkie akcje, linki...

Forum jest po to zeby sie wypowiadac i nie bede tego zostawial dla siebie. I to sa twoje slowa.

.

Forum jest po to zeby sie wypowiadac i nie bede tego zostawial dla siebie. I to sa twoje slowa.

Uspokuj sie. :!: :!: :!:

Ja jednak widze roznice miedzy oskarzaniem a wypowiadaniem sie. Jezeli Ty nie widzisz roznicy to przykro mi, ale bezpodstawne oskaraznia beda tepione an forum.

Do takich rzeczy masz PW.

a tak nawiązując do tematu. Ja też miałem okres spamowania ksiąg gości i szczerze mówiąc tyle się nadodawałem a efekt bardzo mizerny...nie zauważyłem żadnej różnicy w pozycji strony....

Moim zdaniem nie warto sobie tym głowy zawracać. Ale wiem że niektórzy z tego forum wierzą w skuteczność tego i nie mam na myśli CEREBRU

edit:

A jeszcze a propo tej zaspamowanej księgi, ktoś na forum ma kłopoty z osobowością....i widocznie podoba mu się taka atmosfera...

...

mi zaindeksowalo kilka linków z ksiag gosci ale cofnelo linki z powrotem na 1 dzien po update linków... nie wiem dlaczego....

ale w kazdym razie ksiag gosci jest od groma i troche ;) najepiej szukac w zagranicznych, czasami znajduje takie z PR 6, gdzi mozna dac linka z pod slowa kluczowego, jezeli ktos szuka ksiegi niech wpisze "guestbook" i nie szuka powyzej pierwszej 10-tki stron z wynikami - tam daleko tez jest duzo fajnych ksiag ;) ja nie wale zwyklego linka i tyle ale jeszcze przegladam strony i pisze komentarz na ich temat - zbytnio sie nie rozpisuje ale zawsze lzej na sumieniu :mrgreen:

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności