Skocz do zawartości

Który system preferuje domeny z małym site?

seokiedys

Rekomendowane odpowiedzi

rotfl - obecnie jest to najgorszy system - ale tylko moim zdaniem smile.gif

Z nieznanych mi powodów ja nie mam problemów z linkme.pl ;)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ja nie pisze o problemach zebyśmy się dobrze zrozumieli. ja pisze o pozycjonowaniu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 miesiące temu...

mam pewien dylemat, bo za dużo tych systemów się porobiło. mam kilka stronek (z unikalną treścią), które są nieco zróżnicowane pod względem ilości podstron. i chodzi mi o to z jaką ilością podstron do jakiego systemy najlepiej dodać.

ilość podstron przedstawia się tak:

kilka z ~20 (tutaj myślałem o statlink ale wolę jeszcze zasięgnąć rady)

kilka z ~300

kilka z ~800

jakieś sugestie, rady?

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

kilka z ~20 (tutaj myślałem o statlink ale wolę jeszcze zasięgnąć rady)

kilka z ~300

kilka z ~800

Pierwszą dodałbym do linkme elite. Następne do gotlink.pl -> masz stałe i rotacyjne.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

problem w tym, które strony do których systemów - aby było bardziej opłacalne

jeżeli rotacyjne to ta ankieta ci powie ktory jest najbardziej opłacalny https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=67733

jeżeli chodzi o stałe to stalink - nowy lider na rynku

Marketing internetowy dla firm

A może to Ciebie zainteresuje:

-https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=74184

-https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=65354

Ankiety to dobra rzecz ale w pozycjonowaniu jest tak, że każdy chce mieć konkurencję niżej siebie więc zaznacza się często opcje, które nie są prawdziwe. Najlepiej sam testuj... testuj... testuj...

Edycja: E-Weblink nie jest złym systemem wymiany linków ale temat brzmi: Który system preferuje domeny z małym site?

czyli w którym systemie dostaniesz najwięcej pkt ? o to ci chodzi ?

ps, każdy system dodaje pkt inaczej i zapewniam Cie ze neon tego nie wie w korym ile dostaniesz , myślalem ze pytasz w ktorym sie najlepiej oplaca to co innego

gdzie najlepiej sie opłaca to ok, dzięki.

ja chcę gdzieś wepchnąć te stronki i chciałbym wiedzieć gdzie najlepiej dodać stronki z takim site/ilością podstron abym dostał w miare sensowną ilość pkt - przypominam, że stron nie są spamem tylko sa to normalne strony z w miarę sensowną i unikalną treścią

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

SilverT każdy system ocenia inaczej i dostaniesz inna ilosc pkt co nie znacza ze jeżeli dostaniesz mililon pkt w jednym systemie są one wiecej warte niż 100 tys w drugim - nie sugeruj się nigdy otrzymaną ilością pkt za domene bo niczego ona nie oznacza

Marketing internetowy dla firm

każdy system dodaje pkt inaczej i zapewniam Cie ze neon tego nie wie w korym ile dostaniesz

Jak nie wiem? Np: w 2008 roku byłem w seo.net.pl (mała ilość punktów), e-weblink (sprzedawałem około 1,500,000 pkt i z 500,000 korzystałem) i częściowo w gotlink.pl jeżeli chodzi o rotację. Obecnie korzystam praktycznie z gotlink.pl. Dlaczego? Wolę robić małe stronki unikalne (z 5-10 podstronami) i dostać 300 pkt w gotlink + za PR niż gdzie indziej dużo mniejszą ilość punktów. Mówimy o rotacyjnych. A jak Xann dobrze wie kontakt z systemem e-weblink zerwał się, gdy dostałem wiadomość na gg odnośnie fałszywego page rank - chociaż nie mam czasu się bawić w fake pr - no ale jego algorytm to wykrył. E-weblink pozycjonować potrafi, GotLink pozycjonować potrafi, Seo.Net.pl także pozycjonować potrafi. Jednak efekty należy sprawdzić samemu, a nie ufać ankietą. Ja obecnie nie widzę potrzeby zmieniania systemu, ponieważ efekty mnie zadowoliły w gotlinku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności