Skocz do zawartości

ZaŁapSię

Greenafik

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem żałosne...

tekst, "H** Ci w Du**" witający mnie na Twojej stronie wzbudza we mnie mieszane uczucia co do strony. zresztą biały tekst na białym tle "wStAw SwÓj LiNk ! :)" też. Nie wiem wogóle jak ta strona działa bo nie mogłem się niczego doczytać z podstrony "o co chodzi" i 74 błędy i 26 ostrzeżeń jak na jedną stronę to też niezły wynik

edit:

coś chyba nie tak z skryptem bo odświeżam strone co 5sekund od 5minut i ani nie wygrałem, ani nie zostałem zablokowany...

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Jaki jest sens tego losowania, jeżeli wystarczy zajrzeć w kod strony żeby znaleźć link do dodania wpisu.... Zwłaszcza ze jak już ktoś raz wylosuje ten link to bedzie mogl go uzywac ile tylko chce...

Tak pozatym, to pierwszy raz widze taki piękny link z kodem jako parametr. :)

Tragedia...

portfolio32.jpg

Jaki jest sens tego losowania, jeżeli wystarczy zajrzeć w kod strony żeby znaleźć link do dodania wpisu.... Zwłaszcza ze jak już ktoś raz wylosuje ten link to bedzie mogl go uzywac ile tylko chce...

Tak poza tym, to pierwszy raz widze taki piękny link z kodem jako parametr. :)

Tragedia...

Już to nie pierwszy raz na tym forum czytam, czy ktoś mi cholera powie jak sie zagląda w kody cudzych stron?!?!?!

KlaxoN - uwierz mi, w necie jest setki dzieci które sa za fascynowane tą stroną ;)

GreenAFik - widzę że jesteś na etapie bardzo bardzo początkującym.

Podgląd kodu strony - ctrl+U

Widok->Pokaż źródło

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

A bo wyście za sprytni są :)

Ale jak już pisałem, zawsze się znajdą dzieci które się tym za fascynują :)

Można by zrobić OFF bo widzę że tu profesja, a ja nowicjusz, przepraszam za pokazanie tej strony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności