Skocz do zawartości

Swl pytanie

maciek12345

Rekomendowane odpowiedzi

wybierz gwarant + losowe od razu. ja podpinalem strony do linkme ale nie smieciowe. ciezko ci sie zdobyc na jakis lepszy content? slima uzywam do pozycjonowania smieci ale tego juz nawet mi sie nie chce. od poczatku zalozenia domeny wrzucilem po 2linki dziennie, zuzylem 2k punktow.

teraz strona mi sie ladnie indexuje, pewne pozycje zachowuje lecz w pierwszej 20-30.

pewnie jakbym podpreclowal lub elite puscil byloby lepiej, ale to tylko smieciowe zaplecze

73321314cb3.gif

Przyczyn tego że link jest na stronie niezaindeksowanej jest przynajmniej dwa. Raz że witryna jest taka duża że nie została jeszcze cała zaindeksowana. Dwa natomiast że po dodaniu nowej strony do istniejącego serwisu G potrzebuje trochę czasu żeby ją znaleźć i zaindeksować. Jeżeli serwis nie jest popularny i nie stosuje pingowania, może to potrwać np. miesiąc (kiedyś tak miałem na jednym z serwisów - 2 tyg. trwało zanim G znalazło stronę i kolejne 2 zanim pojawiła się w indeksie).

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności