Skocz do zawartości

Wycena domeny

m1001

Rekomendowane odpowiedzi

zapytałem wcześniej na domaintalk ale nie dostałem jasnej odpowiedzi https://domaintalk.pl/index.php?showtopic=3999

fakt, zwrot very ok nie kojarzy się z żadną marką,

ale jest bardzo często używany w mowie, dzieki czemu jest banalnie proste do zapamiętania, w google jest ponad pół miliarda wyników na tą frazę (to 2x razy więcej niż na słowo Jesus :) )

Witam

Czy orientujecie się ile jest warta domena o nazwie Very-OK.com ? Jakie sumy wchodzą właściwie w grę?

Czy lepiej sprzedać taką domenkę, czy może zakupić jakiś skrypt randkowy lub inny i zainstalować, co sądzicie?

Powinieneś dostać min. 1000$. Polecam wystawić na sedo.com lub pool.com, żeby się przekonać.

Sam sobie zrobiłeś drugie konto?

Chyba dla tego dałeś wycenę z kosmosu.

Witam

Czy orientujecie się ile jest warta domena o nazwie Very-OK.com ? Jakie sumy wchodzą właściwie w grę?

Czy lepiej sprzedać taką domenkę, czy może zakupić jakiś skrypt randkowy lub inny i zainstalować, co sądzicie?

Powinieneś dostać min. 1000$. Polecam wystawić na sedo.com lub pool.com, żeby się przekonać.

Sam sobie zrobiłeś drugie konto?

Chyba dla tego dałeś wycenę z kosmosu.

Skąd te chore domysły? Nie mam nic wspólnego z tym użytkownikiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności