Skocz do zawartości

Roczniki 70dziesiąte rulez

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Hm, a puszek po piwie nikt z Was w hotelowych śmietnikach nie szukał? :]

Po hotelowych to nie bo takowych na moim terenie ale po innych to... :D

A kto pamięta Wuzle? A ze słodyczy batony Kuku Ryku??

Na zlecenie litery w zdania składam.

A ja pamietam:

- bijatyki o to kogo jest piaskowica

- resoraki

- zime -20 stopni

- lato okolo 40 stopni

- C64

- uwagi z polskiego

ps. ale to nie byly lata 70 (az tak "stary" nie jestem :D)

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

"Kuku ruku, jest chrupiące- w szkoe, lesie i na łące;

pamietam to ;)

kuku-ruku to jest nowe cudo z masy kakaowej ;)

apropo starzenia sie - wlasnie sie dowiedzialem ze mam alergie, do tego przestawiaona przrgrode nosowa (wypadek pare lat temu) i juz praktycznie od 2 miesiecy mam katar - alergiczny - nawet nie wiedzialem ze mialem alergie ;)

do tego cos sobie zrobilem z szyja i nie moge skrecac glowa 8)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Oprócz szklanego oka ,drewnianej(debowej) nogi ,protezy nic mi nie dolega więc prosze sobie ten reumatyzm darować 8)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Z lat mojego dzieciństwa pamiętam:

- kolarze - miałem kolarza z zakrętki dobrego wina z naklejoną flagą amerykańską

- ruskie girki (wilk i zajac, tenis) i pobijanie rekordów na lekcjach

- zeszyty z adresami, zbieralismy adresy firm, instytucji, ludzi. Sam nie weim po co ;-)

- Italy 90, byłem wtedy Zenga ;-)

Polecam https://www.aiw.cad.pl/kultowa.html , mozna powspominac.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

• 6 miesięcy temu...

Baton "kuku ryku" to pikuś a kto pamięta batony Krymskie ??? za pięć zeta (z rybakiem) B)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Cos dla Was: starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php

Ja coprawda mlodszy jestem, ale przy paru postach serce mocniej zabilo i wspomnienia wrocily. Ach te gumy Turbo (faktycznie byly rakotworcze?), slone maslo kupowane na kilogramy (i jak wyczekiwane) i projektory z bajkami. Ech, lezka sie w oku kreci B)

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

Ja za pierwsze zarobione pieniążki [ u tz.bambra] kupiłem jak na tamte czasy Pełen wypas

"Magnet szpulowy - 4/ścieżkowy" - to było coś. Zachowałem go do dziś i nawet działa.

A jaki był wasz pierwszy sprzęt Komputerowy ?

Ja zaczynałem od "ZX81" - nawet napisałem kilka programów [bardzo prostych].

Za dużo nie zdziałałem z 1 kB RAM.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

ja najstarsze co pamiętam to lody, jakie jedyne były w sklepie, tj. na patyku w barwach narodowych :) i wodę sodową... czyli nie wiele, bo ja to nie lata 70.

oczywiście historyjki z gum turbo się zbierało, nawet jest taka anegdotka, z życia wzięta:

kupujemy jak zwykle hurtem - kilkanaście gum - otwieramy, i trafiły się takie suche, jak kamyk, zęby można połamac, na to kolega: 'fajnie, nie będę musieł ich rzuć i mama mnie nie skrzyczy' B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności