Skocz do zawartości

Wierze na eBay

Skuzik

Rekomendowane odpowiedzi

Wierz co, to hyba ktoś z naszego foróm.

A teraz autentyczny błąd z mojej szkoły średniej:

Po sprawdziane nauczyciel prosi Andrzeja, żeby napisał na tablicy słowo "użytkowanie".

Andrzej napisał "urzytkowanie". Nauczyciel - popraw błąd. Andrzej - "urzydkowanie". Nauczyciel - Błąd jest w innym miejscu. Andrzej - "użydkowanie". Klasa w śmiech, nauczyciel w śmiech - koniec lekcji.

Eksperyment Discover.pl

Ha, to może przykład także z Real Life.

Klasa 4/5/6 (jeżeli dobrze pamiętam) szkoła podstawowa, Pani od polskiego prosi kolegę, aby napisał Kościuszko.

Podpowiadam mu -- "przez RZ". Co brzmiało raczej absurdalnie.

Po chwili na tablicy:

"Kościurzko"

Pozdrawiam;-)

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Ja pamietam lekcje matematyki, jak kobieta zaladala nam trzy zadania do wyliczenia i sama nie mogla wyliczyc zadnego z nich.

Na studiach (przynajmniej u mnie) często wykładowcy mają problemy z rozwiązaniem zadań, które my musimy umieć rozwiązać.

W zeszłym semestrze babka napisała na tablicy:

3 zady Newtona

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

hahahhaahaha

A ja Wam powiem coś lepszego*:

1. Kontakt z adminiatratorem serwera przez tel. komórkowy.

2. Administrator się jąka.

*autentyk

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności