Skocz do zawartości

sklep internetowy do oceny - wysłucham z pokorą

taniestruny.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Błagam, mógłbyś mi polecić struny?

Taki dobre do ciężkiego grania ale i zarówno czyste na solówkach?

Witaj.

Polecam Dunlop Zakk Wylde (10-60)

https://taniestruny.pl/dunlop-zakk-wylde-1060-p-101.html

Bardzo dobre struny za rozsądną cenę. Szkoda, że struny Dunlopa są tak mało znane w Polsce. Może dzięki mojemu sklepowi się to trochę zmieni bo póki co większość osób, które je kupuje wraca za jakiś czas po następne :) Ten model, który Ci polecam to struny dla prawdziwych drwali! :) Zresztą poczytaj opinie klientów. Pozdrawiam. Przemo

p.s.

...jak już coś wybierzesz chętnie wysłucham Twojej opinii.

Mój sklep muzyczny - zapraszam!

GG: 4427215

• 1 miesiąc temu...

Witam

Jeszcze raz dziękuje za wszelkie bardzo ważne dla mnie opinie. Jestem na etapie szukania osoby, która zrobi mi poważny remont w sklepie. Chcę aby został on również zmodernizowany pod względem SEO.

Co myślicie o tym aby w TITLE wyświetlał się: [Nazwa produktu] - sklep muzyczny taniestruny.pl - [cena produktu]

...co powinno się znaleźć w Description oraz Keywoards? Czy należy to przydzielać dynamicznie czy też zrobić raz a dobrze dla całej strony?

AHA! I jeszczejedno! Wiem, że to może nie ten dział ale jeśli znacie jakiegoś fachowca od SEO w osCommerce to chętnie zapłacę mu pieniądze za poświęcony mi czas.

Nie pakowałbym ceny w <title>. Po pierwsze nikt nie szuka produktów po cenie (no chyba, że "pralka do 2000 zł"). Po drugie ludzie nie będą w ogóle klikać w linki myśląc "ee tam, za drogie".

U mnie jest właśnie tanio! ;) No ale dobra... może i masz rację.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności