Skocz do zawartości

problem ze stroną po logowaniu użytkownika

Marchewka

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłam sobie precelka. moj pierwszy Oczywiście uczę sie na nim i jeszcze nie wszystko działa jak powinno. Przeczytałam znany aktykuł jak postawić precla na wordpressie ale... mam problem

Jeśli loguje się jako użytkownik

mozna sprawdzić:

U: tmk

P: 5S9&UOCKzVA)

to pokazuje się bardzo mało przyjazna stronka, która nie ma nawet linka do dodawania wpisów. Nie mam zielonego pojęcia gdzie tego szukać i jak zmienić.

Bardzo prosze o pomoc

Ptałam na polskim supporcie wordpressa, wg porad zmieniłam uzytkownika jako autora,ale cudu się nie doczekałam:)

A moze ktoś zna jakąś łopatologiczna ksiązkę?

Tak ma linka, ale...

wolałabym aby po zalogowaniu przez użytkownika pokazywała się od razu strona wpisów,

albo lepiej strona z ostatnimi artykułami i takim linkiem. Nie wiem jak wyrzucić z obecnej te wszystkie jak dla mnie niepotrzebne rzeczy.

Usiluję sie dogrzebać tego w strukturze stron php, ale poniewaz o php wiem tyle że jest to boję się usuwać na siłę wpisów bo mogę nawet nie odkryć co popsułam...

Nie ma w Krakowie jakiś kursów ze stawiania wordpresa? ostatnio widziałam jakis taki "nauczymy robić wizytówki w corelu" :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności