Skocz do zawartości

Jaki sklep interentowy wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

Mam nisze, ktora chce zapelnic.

Moj sklep ma oferowac ponizej 100 produktow.

Mysle, ze kilkanascie zamowien to maksymalnie co mozna osiagnac przez najblizsze 2 lata.

Nie zakladam przekroczenia 600-800 UU dziennie.

Nie chce sie tym zajmowac od strony administracji.

Mam inne zajecia, ktore zajmuja moj czas.

Rozwiazanie hostowane byloby idealne.

Czy iStore.pl to obsluzy?

polish suicide flew 48 successful missions

• 1 rok później...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

polecam zajrzeć na zaler.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja ostatnio slyszalem ze trwaja rozmowy pomiedzy agencja afiliacyjna Webepartners a IAI-shop. Jezeli WebePartners przejmie obsluge programow partnerskich z IAI shop to bedzie to najweksze polaczenie 2010roku gdzie IAI S.A. statnie sie potentatem w obsludzie sklepow w chmurze. Oni weszli na Newconnect wiec wszystko sie zaczyna.

Jeśli już pytamy o soft darmowy -> to jak Waszym zdaniem sprawuje się Joomla! + VirtueMart ?

Mam zrobić sklep na ok 30 artykułów i pewnie dużo więcej ich nie będzie, dodatkowo moduł płatności.

Zależy mi dobrym SEO, to będzie mały sklep więc wszystko jest ważne.

Pytam o tandem Joomla! + VM bo samego CMS już chwilę używam i ładnie się pozycjonuje. Ciekawi nie jednak efekt działąnia tego połączenia.

Jeśli już pytamy o soft darmowy -> to jak Waszym zdaniem sprawuje się Joomla! + VirtueMart ?

Mam zrobić sklep na ok 30 artykułów i pewnie dużo więcej ich nie będzie, dodatkowo moduł płatności.

Zależy mi dobrym SEO, to będzie mały sklep więc wszystko jest ważne.

Pytam o tandem Joomla! + VM bo samego CMS już chwilę używam i ładnie się pozycjonuje. Ciekawi nie jednak efekt działąnia tego połączenia.

No to też by mnie interesowało, testował ktoś taki wariant na początek, zanim sklep taki się rozwinie?

Witam

Nie rozpisując się za dużo polecam wszystkim Zen Carta. Używam już kilka miesięcy i efekty bardzo dobre. Bardzo dobrze się indeksuje, można dodawać metatagi przy każdej kategorii produktów itd. W razie problemów piszcie, spróbuję pomóc:). Jeżeli ktoś chce zainwestować w dobry sklep to również się polecam ;).

Pozdrawiam

Rafał

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności