Skocz do zawartości

Jaki sklep interentowy wybrać

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Ja tam polecam zen Cart. Jesteśmy też w trakcie zgłębiania Magento, ale ma tyle funkcji że trochę czasu minie zanim stwierdzę że znam Magento bardzo dobrze:). Zen Cart jest przykładowo prostszy w obsłudze i ma możliwość umieszczenia mapy strony i dodawania metatagów do kategorii, podkategorii itd.

Jeżeli będziecie chcieli wiedzieć coś więcej na temat Zen carta piszcie, postaram sie odpowiedzieć jak najszybciej.

skuteczna-reklama.com.pl - zobacz jak się skutecznie reklamować.

protoplasta trupa osCommerce

nie wiem czy przy tym wyborze darmowych i nie tylko ( ZenCart też potrafi kosztować w pełnej funkcjonalności, z porównywarkami, spolszczeniem, zdaje się wersja Gold prawie tysiąc zł) warto po niego sięgać, przykładowo PrestaShop też ma możliwość edycji meta tagów, i mape też ma

protoplasta trupa osCommerce

A nie odwrotnie?

Do pobrania jest bezpłatna spolszczona wersja zen carta.

https://www.zen-cart.com/index.php?main_pag...products_id=583

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

• 3 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...

Ja polecam moj system, w stopce strona ktora na nim smiga, bardzo prosty i wygodny, edycja produktow dodawanie itp odbywa sie w technologii ajax, import/export do tsv, meta tagi dla kazdego produktu, newstlattery, system newsow, projekt caly czas rozwijany :rolleyes:

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Jeśli nie za późno polecam oscGold mam sklep z ponad 40.000 artykułów i powiem szczerze po drobnych modyfikacjach wymiata :) do tego subiekt GT + e-mo s2s i praktycznie poza sprawdzaniem wpłat i wypłat nie trza nic robić :)

Do tego mega support odpowiedź w ciągu godziny 8.00-20.00 ;-)

Pozycjonuję dla zabawy tylko swoją stronę o ile to można nazwać pozycjonowaniem raczej jest to błądzenie ślepego we mgle ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności