Skocz do zawartości

[Prywata] Nowy komp nic nie wyświetla

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Bo mocny firmowy zasilacz 400W to nie to samo co 400W noname...

Ale co to ma do rzeczy? Ja mam 400W Chiefteca, 3 dyski w raidzie 0, 2x DVD, mocno podkręconego procka, GF GX2 i działa jak ta lala. Mocy na pewno mu nie braknie.

Kolega zakladajacy temat ma najprawdopodobniej własnie problem z odświeżaniem. Bo jesli komp "wstaje" tylko na CRT nic nie widzisz to na bank jest to. Skoro na lcd i tym samym wejsciu jak mniemam dziala... Jesli nie wstaje to musisz sprawdzac po kolei czyli najpierw zerwac plombe:)

Bo mocny firmowy zasilacz 400W to nie to samo co 400W noname...

Ale co to ma do rzeczy? Ja mam 400W Chiefteca, 3 dyski w raidzie 0, 2x DVD, mocno podkręconego procka, GF GX2 i działa jak ta lala. Mocy na pewno mu nie braknie.

fajnie ale tym masz Chiefteca a nie no name. A zasilacz no name moze robic cuda :)

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Ciekawe jaki sklep zaklada plomby na obudowe? chyba tylko TESCO, REAL etc ...

Normalny sklep komputerowy też zakłada plomby :) bo jak ją usuniesz to masz po gwarancji, a tak gdyby jej niebyło to byś sam coś kombinował w najgorszym wypadku coś źle podłączył i spalił a wtedy byś się upierał że nic nie robiłeś tylko samo się popsuło, a tak jak jest plomba nie zerwana to masz dowód na to że się nie bawiłeś.

Normalny sklep komputerowy też zakłada plomby :) bo jak ją usuniesz to masz po gwarancji, a tak gdyby jej niebyło to byś sam coś kombinował w najgorszym wypadku coś źle podłączył i spalił a wtedy byś się upierał że nic nie robiłeś tylko samo się popsuło, a tak jak jest plomba nie zerwana to masz dowód na to że się nie bawiłeś.

plomba nie stanowi ważności gwarancji, ja nie raz zrywałem plomby i nigdy nie straciłem gwarancji, one są tylko po to by być, żeby nie uświadomieni nie pchali łap do komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności