Skocz do zawartości

kolejna zabawa ? 25/26 sierpień?

kob22

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu dzisiejszym filtr ze wszystkich fraz zniknął :P

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem, czy to pomogło, ale wywaliłem wszystkie linki z LinkMe.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Ale co masz na myśli? Na zafiltrowanej stronie miałeś zainstalowany system i go usunąłeś, czy przestałeś linkować do swojej strony w linkme?

Już sam nie wiem, macie jakieś spostrzeżenia odnośnie stron które wróciły? Bo zaczyna mi się wydawać, że wracają zupełnie przypadkowo jednak...

[

dreamhost.com] - różne losowe IP, darmowa domena globalna wszystko za 22,4$ ROK. Maksymalna możliwa zniżka na kod: FORUM_PIO

Informacje przedpremierowe o grze komputerowej

GTA V na PC

Mi też wróciła strona z filtra, w czwartek. Dokładnie 2 tygodnie po tym, jak do niego wpadła. Co robiłem? Nic !!!

Grzegorz - mam nadzieję, że jak usuwałeś Linkme, to usunąłeś całe konto/stronę, a nie tylko wywaliłeś skrypt ze strony :blink:

Najgorzej jest, jak ktoś próbuje jeszcze psim swędem trzymać punkty, a ja sprawdzam taką stronę i nie ma w ogóle linków z Linkme. Takie to głupie podejście niektórych właścicieli witryn.

Ale co masz na myśli? Na zafiltrowanej stronie miałeś zainstalowany system i go usunąłeś, czy przestałeś linkować do swojej strony w linkme?

Systemu nie miałem zainstalowanego na tych stronach, bo to raczej zbyt ryzykowne.

Przestałem linkować do swojej strony. LinkMe mam zainstalowane tylko na śmieciowych stronach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności