Skocz do zawartości

Dziwny cache strony

M_S

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przeglądając swoje zapomniane domeny natrafiłem na dziwną sytuację.

Chodzi mi o stronę www.39ipol.info, kiedyś miałem tu stawiać serwis o serialu, ale zapał szybko minął. Później zapomniałem, że mam taką domenę.

Dzisiaj wchodzę, widzę PR3, trochę się zdziwiłem, ale nie w tym problem. Sprawdziłem cache strony i wtedy dopiero ;) - skąd wzięła się w cachu strona o futrach?

Przekierowania nie ustawiałem, nie znałem wcześniej antyfutra, ze swoją stroną od dobrych kilku miesięcy nic nie robiłem. Domena była nowa. Zaindeksowany poprawnie jest cały serwis bez strony głównej. Pomyślałem, że ktoś zrobił włam i dokleił złośliwy kod. Sprawdziłem główne pliki (index, .htaccess) i wszystko wygląda OK (brak ustawionych przekierowań), przeszukałem też wszystkie pliki i bazę w poszukiwaniu adresu antyfutra i czysto. Dziwna sprawa jak dla mnie.

Miałby może ktoś możliwość podszycia się pod googlebota i sprawdzenia, czy faktycznie jest przekierowanie?

Zwykłe narzędzia do kontroli przekierowań nic nie zwracają. Szukam odpowiedzi skąd się wzięła nie moja strona w cachu, gdzieś musi być zakamuflowane przekierowanie.

Swoją drogą ładne metody promocji akcji...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności