Skocz do zawartości

Masz Unikalne Artykuły i szukasz mocnych tematycznych PP, blogów?

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję bardzo dobrych precli, blogów, stron(portali) o tematyce architektura wnętrz.

Jestem w stanie dostarczyć bardzo wysokiej jakości artykuły o wykorzystaniu szkła w architekturze wnętrz - drzwi, okna, kabiny, schody, daszki szklane. Artykuły mogą mieć od 1000 do nawet 3-5 tyś znaków.

Wymagam 1-3 linków w treści.

Proszę o konkretne i przemyślane oferty :

PW lub GG : 218 67 02

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 498
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...

Mam kilka mocnych blogów tematycznych, gdzie mogę opublikować porządne artykuły

szczegóły - https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry531437

Edytowane przez AdamAGP#

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Moi mili, obecnie mam 8 bardzo mocnych preselli - każdy z pr, różne ip, podlinkowane od 5k do 50k bl, arty unikalne i merytoryczne. Jeśli jest ktoś kto jest w stanie dodać po jednym MERYTORYCZNYM i SENSOWNYM arcie do każdego tygodniowo ( w sumie 8 artów ) to zapraszam na PW. Czekam na kontakt od profesjonalistów.

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Pilnie poszukuje blogów/precli o tematykach

- Muzyka, kultura, sztuka,

- sport

- rozrywka

- kredyty, lokaty, biznes.

Oferty na pw. Artykuły poważne, na dobre stronki, od 1k do 2.5k znaków. Może być i 1 link w treści, linkowanie do wartościowych stron.

Pozdrawiam.

Witam!

Mam młodego precelka, cały czas linkowany i pozycjonowany. Ściśle moderowany, tematyczny - fotografia i sztuka. Mile widziane podlinkowanie każdego arta z katalogów czy innych blogów (zaplecz itp)

link

Oprócz tego mam kilka artów po 1000 znaków - tematyka fotografia, fotografia ślubna. Szukam tematycznych blogów.

Pozdrawiam.

Witajcie,

Dodam unikalne artykuły ok. 1500 znaków do mocnych, zadbanych precli o tematyce Internet/Komputery (Katalogi stron, precle, pozycjonowanie). Ważne aby nie były jakieś świeżaki, tylko precle z dużym BL, PR. Dodam około 50 w ok. miesiąca.

edit:

Każdy swój wpis podlinkuje swl + inne precle

Czekam na PW.

Edytowane przez adaminho

Witajcie, posiadam około 20 unikalnych artykułów o długości 1k do 1,5k znaków, tematyka komputery/internet(o telefonach komórkowych też się kilka znajdzie). Każdy wpis podlinkuje z swl rotacyjnego + kilka stałych linków. Chętnych zapraszam na PW.

Pozdrawiam

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl